×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Τα Δηκτικά - α' μέρος

27/04/2012 - 20:52

Βαμμένα κόκκινα αβγά… Με πασχαλινό διάκοσμο κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες η ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Λέσβου, αφού, πέρα από τις ευχές που διαβάζει όποιος την επισκεφτεί, κόκκινα και πράσινα πασχαλινά αβγά επισημαίνουν την κάθε είδηση που περιλαμβάνει στην κεντρική της σελίδα. Σίγουρα η εικόνα αυτή είναι πολύ καλύτερη από τη χριστουγεννιάτικη μορφή της, όταν «χιόνιζε» πάνω από τα κείμενα. Με κάθε καλοπροαίρετη διάθεση όμως, μήπως η ιστοσελίδα ενός επίσημου κρατικού φορέα, όπως ο συγκεκριμένος, θα ήταν καλό να προσέξει ακόμη περισσότερο την αισθητική της, ειδικά σε ημέρες γιορτών; Πάντα μπορεί να είναι γιορτινή και χαρούμενη μια σελίδα, αποφεύγοντας όμως τα τετριμμένα…

Β.Χρ.

 

Ανοίγει από Δευτέρα

Κλειστό για τις διακοπές τού Πάσχα είναι αυτές τις ημέρες το ΚΠΕ Ευεργέτουλα στον Ασώματο. Από Δευτέρα θα ανοίξει και πάλι και περιμένει να υποδεχτεί ικανοποιητικό αριθμό σχολείων, που φέτος είναι περισσότερα από προηγούμενες χρονιές και φαίνεται πως μένουν και αρκετά ευχαριστημένα από τις επισκέψεις τους.

Β.Χρ.

 

Περί φοιτητικών εκλογών

Η 16η Μαΐου φαίνεται πως θα είναι η καταληκτική ημερομηνία διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών, παρ’ όλο που υπάρχουν διάφορες αντιδράσεις. Μετά από διάφορες συζητήσεις που «παίζουν» τους τελευταίους δύο μήνες, λόγω και του ότι δεν ήταν γνωστό το πότε θα γίνονταν οι εθνικές εκλογές και αφού υπήρξαν διάφορες προτεινόμενες ημερομηνίες, η ΔΑΠ-Ν.Δ.Φ.Κ. εξέδωσε σχετικές ανακοινώσεις και θα είναι μια από τις λίγες φορές που θα γίνουν τόσο αργά οι εκλογές.

Ακόμη κι έτσι, πάντως, με ανακοίνωσή του το ΜΑΣ τονίζει πως θα πρέπει οι φοιτητικές εκλογές να γίνουν στις 23 Μαΐου, αφού ορκιστεί και η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εθνικές εκλογές της 6ης του μήνα, ώστε οι φοιτητές να γνωρίζουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν. Και σα να έχει και τα δίκια του…

Β.Χρ.

 

Ευχαριστεί για τη συμμετοχή

Περίπου 1.700 λαχνοί μοιράστηκαν και σχεδόν 100 δώρα κληρώθηκαν κατά τις διήμερες πασχαλινές εκδηλώσεις του Εξωραϊστικού - Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η Επάνω Σκάλα». Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς που έδωσαν τα δώρα για το διήμερο και ακόμη περισσότερο τον κόσμο που συμμετείχε στις μοναδικές αυτές πασχαλινές εκδηλώσεις που έγιναν στη Μυτιλήνη, αφού οι καιρικές συνθήκες ήταν δυσμενείς.

Β.Χρ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey