Πρωτότυπη πρωτοβουλία μελών της «Εικαστικής Παρέμβασης», στα άδεια καταστήματα της Μυτιλήνης

Διακοσμούν με έργα τους, τις βιτρίνες

15/02/2013 - 16:27

Έργα μελών του σωματείου «Εικαστική Παρέμβαση» φιλοδοξούν να κοσμήσουν τις βιτρίνες κλειστών καταστημάτων της Μυτιλήνης.

Έργα μελών του σωματείου «Εικαστική Παρέμβαση» φιλοδοξούν να κοσμήσουν τις βιτρίνες κλειστών καταστημάτων της Μυτιλήνης.

Πρόκειται για έργα των: Έφης Βαλάση - Σκλάβου, Θεοδώρας Βάλβη, Ανθούλας Βαμβουρέλλη, Θάλειας Γελαστού, Ειρήνης Γεραγώτου - Αντωνέλλου, Εριφύλης Γιαννάκα - Βασιλούδη, Λίτσας Διαμαντίδου, Μαρίτσια Καζιάνη, Γιώργου Καραγιαννάκη, Σοφίας Καραδούκα, Στράτου Καραφύλλη, Ειρήνης Κουτσομύτη, Ειρήνης Κυπριώτου, Ταξιαρχούλας Λημναίου, Θάλειας Μαμουλή, Μαρίας Μπουλμπούλη, Δήμητρας Ορφανίδου, Αλεξάνδρας Παπαπάντου - Κότερου, Ειρήνης Πετριτζικλή, Σοφίας Τσέγγου, Τάσου Τσέλεκα, Ευγενίας Φίλιου και Σταυρίτσας Ψυρκά.

Οι παραπάνω, διαπιστώνοντας ότι πολλά από τα μαγαζιά του κεντρικού εμπορικού δρόμου της Ερμού παραμένουν κλειστά για μεγάλο χρονικό διάστημα, πήραν την πρωτοβουλία να ζητήσουν από τους ιδιοκτήτες τους να διακοσμήσουν με έργα τους τις άδεις προθήκες τους.

Η αρχή έγινε με το κατάστημα του πρώην «Βούκλαρη» στην Ερμού, ιδιοκτησίας Γιώργου Σπανού, ο οποίος έδωσε την άδεια και ήδη έχει γίνει η διακόσμηση των προθηκών του χώρου.

«Δημοσίως τον ευχαριστούμε για την κίνησή του αυτή», λένε τα μέλη της «Εικαστικής Παρέμβασης». «Ο εξωραϊσμός των κλειστών καταστημάτων δίνει μια πιο ευχάριστη και χαρούμενη όψη στην αγορά μας και συγχρόνως επιτρέπει και σ’ εμάς τους καλλιτέχνες να παρουσιάσουμε τη δουλειά μας. Ας ενώσουμε τις τύχες μας για το καλό της πόλης μας και τους ευχόμαστε γρήγορα να βρεθούν ενοικιαστές και να ξαναλειτουργήσουν επιχειρήσεις που θα δώσουν δουλειές σε άνεργους συμπολίτες μας.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey