Τα πρόσωπα

Δημαιρεσίες σε Δήμο Μυτιλήνης

10/01/2022 - 13:09

Πραγματοποιήθηκαν χτες Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 οι Δημαιρεσίες στον Δήμο Μυτιλήνης.

Σε ότι έχει να κάνει με το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου δεν παρατηρούνται διαφοροποιήσεις. Παραμένουν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δημοσθένης Χατζηγιάννης, αντιπρόεδρος ο Θεόδωρος Βουνατσής και γραμματέας η Μαρία Ζερβού από την παράταξη του.

Οικονομική Επιτροπή

Στην συγκρότηση της 9μελούς Οικονομικής επιτροπής του Δήμου ως τακτικά μέλη ορίστηκαν απευθείας από τον Δήμαρχο οι Παναγιώτης Κατσαβέλλης που θα είναι και πρόεδρος διατηρώντας τα ηνία και οι Δήμητρα Αλεξανδρή και Στρατής Δαγκλής. Εκλέχτηκαν οι Παράσχος Μανούσος, Στρατής Τζιμής, από την συμπολίτευση Μιχάλης Μαμάκος από την παράταξη «Αλλάζουμε τον τόπο μας», Εριφύλη Χιωτέλλη, από την παράταξη «Με πυξίδα τον πολίτη», Νίκη Τσιριγώτη, από την «Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Μυτιλήνης» & Παναγιώτης Ανδριώτης -  Κωνστάντιος από τους ανεξάρτητους.

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Στην επιτροπή Ποιότητας Ζωής πρόεδρος ορίστηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Κουνέλλης διατηρώντας την θέση του, ο Μιχαήλ Φραντζέσκος και ο Παναγιώτης Τσακύρης. Όσον αφορά την ψηφοφορία που διεξήχθη για την εκλογή μελών της επιτροπής  εκλέχτηκαν Στρατής Δαγκλής, Παράσχος Μανούσος, από την συμπολίτευση, Γιάννης Βατός, από την παράταξη «Αλλάζουμε τον τόπο μας», Βασιλική Ανδρεαδέλλη, από την παράταξη «Με πυξίδα τον πολίτη», Ευστράτιος Κόμβος από την «Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Μυτιλήνης» και Βάσω Χοχλάκα από τους ανεξάρτητους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey