Στην Αφροδίτη Ταυρή από το AegeanDocs

Καλύτερο ντοκιμαντέρ νέων δημιουργών

08/10/2014 - 19:30

"Το Πρώτο Σκαλοπάτι" της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΤΑΥΡΗ στο Διεθνές Φεστιβάλ Ντoκιμαντέρ Aegeandocs 2014

Oλοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου με την απονομή των βραβείων τo Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Ντoκιμαντέρ Aegeandocs που είχε επίκεντρο τη Λέσβο και η μετάδοση του πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε 11 νησιά και 17 αίθουσες: Λέσβος (4), Χίος (2), Σάμος (2), Λήμνος (2), Ικαρία, Ψαρά, Οινούσσες, Αϊ Στράτης, Φούρνοι και Ρόδος, Σύρος.
Στην κατηγορία καλύτερου ντοκιμαντέρ Νέων Δημιουργών το βραβείο απονεμήθηκε στο ντοκιμαντέρ "Το Πρώτο Σκαλοπάτι" της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΤΑΥΡΗ.
Χορηγός του βραβείου, που συνοδευόταν από 1000 ευρώ, ήταν ο Παναγιώτης Τρύφων.
Η ταινία "Tο Πρώτο Σκαλοπάτι" ήταν η Μεταπτυχιακή Διατριβή της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΤΑΥΡΗ στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Πολιτισμική Πληροφορική και Επικοινωνία» του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έγινε με εικονολήπτη τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΒΛΑΧΟ, τελειόφοιτο του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας και τη βοήθεια και τον εξοπλισμό των εργαστηρίων και του Θερινού Σχολείου του Τμήματος. Η ταινία διαπραγματεύεται και καταγράφει την κατάσταση στο νησί της Λέσβου με την παράνομη μετανάστευση σήμερα, την επίσημη αντιμετώπιση, τις εντυπώσεις των προσφύγων και τις ομαδικές κοινωνικές συμπεριφορές των κατοίκων του νησιού.
trailer της ταινίας μπορείτε να δείτε εδώ http://www.youtube.com/watch?v=feCTG_22SEk

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey