Αναπτυξιακή… ομοφωνία

01/07/2012 - 05:56
Για ακόμη μια φορά, η διοίκηση της Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου (ΕΤΑΛ) Α.Ε. συγκροτήθηκε με αποφάσεις σύμπνοιας από όλα τα μέλη της που εκπροσωπούν τους τέσσερις φορείς μετόχους της.
Επανεξελέγη για τρίτη φορά πρόεδρος στην ΕΤΑΛ Α.Ε. ο Παναγιώτης Χατζηβασιλείου

Για ακόμη μια φορά, η διοίκηση της Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης Λέσβου (ΕΤΑΛ) Α.Ε. συγκροτήθηκε με αποφάσεις σύμπνοιας από όλα τα μέλη της που εκπροσωπούν τους τέσσερις φορείς μετόχους της. Για τρίτη φορά, ομοφώνως εκλέχτηκε στη θέση του προέδρου ο Παναγιώτης Χατζηβασιλείου, ενώ ομόφωνες ήταν οι αποφάσεις και για τις δύο άλλες θέσεις ευθύνης, του αντιπροέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου.

Μετά τον ορισμό των εκπροσώπων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Βορείου Αιγαίου, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου η γενική συνέλευση της ΕΤΑΛ Α.Ε., με τη συμμετοχή των εκπροσώπων-εταίρων από την αυτοδιοίκηση, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών (στη συνέλευση μετείχε και ο πρόεδρος της ΕΑΣΛ, Αλέκος Γιαζιτζόγλου), το Επιμελητήριο και τη Συνεταιριστική Τράπεζα Λέσβου - Λήμνου.
Η συνέλευση εξέλεξε τα μέλη που θα μετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο και είναι απ’ την αυτοδιοίκηση οι Παντελής Πατερέλλης, Βάσω Χοχλάκα, Άρης Χατζηκομνηνός και Κώστας Φραγκόπουλος, απ’ την ΕΑΣΛ οι Παναγιώτης Χατζηβασιλείου, Ηλίας Πολυχνιάτης και Βασίλης Ζερβός, απ’ το Επιμελητήριο οι Παρασκευάς Φραντζέσκος και Μάρω Βερβενιώτου (ενδέχεται να αλλάξουν οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου μετά τη συγκρότηση της νέας διοίκησής του) και απ’ τη Συνεταιριστική ο Απόστολος Πατέστος.

Για τρία χρόνια

Ακολούθησε η συγκρότηση σε σώμα, όπου ομοφώνως αναδείχθηκαν πρόεδρος ο Παναγιώτης Χατζηβασιλείου, αντιπρόεδρος ο Παρασκευάς Φραντζέσκος και διευθύνουσα σύμβουλος η Βάσω Χοχλάκα. Η θητεία του διοικητικού συμβουλίου είναι τριετής έως το 2015, κι όπως είπε ο κ. Χατζηβασιλείου «και αυτήν τη φορά θα έχουμε ως κύριο στόχο να τρέξουν τα ευρωπαϊκά προγράμματα που έχουμε ήδη ενταχθεί, αλλά και να επιδιώξουμε την ένταξη προτάσεών μας σε όποιες καινούργιες δράσεις υπάρξουν».
Την παρούσα περίοδο, η ΕΤΑΛ υλοποιεί τα Leader Αλιείας και Γεωργίας, ενώ έχουν προκριθεί δύο προτάσεις της («Αγροτοεπιχειρείν» και «Οικοπεριηγητές») από κοινού με τις αναπτυξιακές εταιρείες Ηρακλείου Κρήτης και Πάφου - Λεμεσού Κύπρου, στο Interreg Ελλάδας - Κύπρου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey