Στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για την πάταξη της φοροδιαφυγής

Νέες 400 οργανικές θέσεις εφοριακών

05/08/2014 - 15:11

Με αντικείμενο την πάταξη της φοροδιαφυγής, το Υπουργείο Οικονομικών θα απορροφήσει ακόμη 400 μόνιμους υπαλλήλους.

Με αντικείμενο την πάταξη της φοροδιαφυγής, το Υπουργείο Οικονομικών θα απορροφήσει ακόμη 400 μόνιμους υπαλλήλους.

Οι νέοι υπάλληλοι θα προέρχονται από την κατηγορία των Π.Ε. Εφοριακών και θα τοποθετηθούν στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Αυτό αναφέρεται στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή την προηγούμενη βδομάδα και αναμένεται να ψηφιστεί άμεσα.

Το Υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να προχωρήσει άμεσα στις νέες προσλήψεις, πιθανόν και μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Με την παρ. 1 του άρθρου 3 του πολυνομοσχεδίου συστήνονται στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών 400 οργανικές θέσεις μόνιμου προσωπικού του κλάδου Π.Ε. Εφοριακών, οι οποίες προβλέπονται, μεταξύ άλλων, στο σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος για το νέο Οργανισμό του Υπουργείου, που βρίσκεται υπό επεξεργασία στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν εκτός από τον απαραίτητο τίτλο σπουδών και: Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου, πολύ καλή γνώση της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας και μεταπτυχιακό τίτλο ετήσιας τουλάχιστον διάρκειας στο Φορολογικό Δίκαιο, ή στην Πολιτική Δικονομία, ή στο Αστικό Δικονομικό Δίκαιο, ή στην Ελεγκτική, ή στη Λογιστική, ή στη Χρηματοοικονομική, ή διετή εμπειρία στο αντικείμενο του Φορολογικού Δικαίου, ή της Πολιτικής Δικονομίας, ή του Αστικού Δικονομικού Δικαίου, ή της Ελεγκτικής, ή της Λογιστικής, ή της Χρηματοοικονομικής.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey