Αιτήσεις μέχρι την Τρίτη 8 Ιουλίου

Έξι μηχανοτεχνίτες στο εργοστάσιο της ΔΕΗ

01/07/2014 - 17:15

Ξεκίνησε απ’ την Παρασκευή και θα συνεχίζεται έως και την επόμενη Τρίτη 8 Ιουλίου, η υποβολή αιτήσεων για τις έξι θέσεις συμβασιούχων μηχανοτεχνιτών Μηχανών Εσωτερικής Καύσης (ΜΕΚ),

Ξεκίνησε απ’ την Παρασκευή και θα συνεχίζεται έως και την επόμενη Τρίτη 8 Ιουλίου, η υποβολή αιτήσεων για τις έξι θέσεις συμβασιούχων μηχανοτεχνιτών Μηχανών Εσωτερικής Καύσης (ΜΕΚ), με τους οποίους θα ενισχύσει το προσωπικό του Αυτόνομου Σταθμού Παραγωγής (ΑΣΠ) Λέσβου η ΔΕΗ Α.Ε..

Η Διεύθυνση Παραγωγής Νήσων θα προσλάβει συνολικά 109 οκταμηνίτες, εκ των οποίων οι 30 θέσεις προκηρύχθηκαν για τους ΑΣΠ Λέσβου, Σάμου και Χίου και τους Τοπικούς Σταθμούς Ικαρίας και Σκύρου. Ο κωδικός θέσης για τον ΑΣΠ Λέσβου, στον οποίο θα καλυφθούν έξι θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μηχανοτεχνιτών ΜΕΚ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οκτώ μηνών, είναι 201.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.ΔΕΗ-ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση:

Για τις θέσεις του ΑΣΠ Λέσβου: Γραφεία ΑΣΠ Λέσβου, οδός Ναυμαχίας Έλλης, Περιοχή Κουρτζή, Μυτιλήνη, Τ.Κ. 81100 (αρμόδια υπάλληλος κ. Μαρία Καραμήτσου, τηλέφωνο 22510 26120).
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey