«Ανεμόεσσα» στη Σκάλα Συκαμιάς

01/07/2012 - 05:56
Η «Ανεμόεσσα» είναι ένας χώρος ζεστός και φιλόξενος, που περιτριγυρίζεται από τη θάλασσα στη Σκάλα Συκαμιάς. Η υπέροχη παραδοσιακή κουζίνα του εστιατορίου, σε συνδυασμό με το ειδυλλιακό τοπίο δημιουργούν την ψευδαίσθηση του παραδείσου.
Η «Ανεμόεσσα» είναι ένας χώρος ζεστός και φιλόξενος, που περιτριγυρίζεται από τη θάλασσα στη Σκάλα Συκαμιάς. Η υπέροχη παραδοσιακή κουζίνα του εστιατορίου, σε συνδυασμό με το ειδυλλιακό τοπίο δημιουργούν την ψευδαίσθηση του παραδείσου. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές γευστικής απόλαυσης και χαλάρωσης από νωρίς το μεσημέρι έως αργά το βράδυ.

Ο ιδιοκτήτης της «Ανεμόεσσας», Νίκος Κιουρελιώτης, θα σας προτείνει τα καλύτερα. Από τους ολόφρεσκους αστακούς που τους διαλέγετε εσείς εκείνη την ώρα και μπορείτε να τους απολαύσετε ψητούς στα κάρβουνα ή με τη συνοδεία ζυμαρικών σε μια μοναδική αστακομακαρονάδα, μέχρι και πλήθος άλλων ψαρονοστιμιών, που δε θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.
Κύρια σπεσιαλιτέ του μαγαζιού είναι, λοιπόν, η αστακομακαρονάδα, με ολόφρεσκο αστακό και παραδοσιακά ντόπια ζυμαρικά, με μυρωδικά και καρυκεύματα που θα σας εντυπωσιάσουν τόσο γευστικά όσο και οπτικά. Πρόκειται, άλλωστε, για αποκλειστική συνταγή του μαγαζιού.
Τον αστακό, όμως, μπορείτε να το απολαύσετε και ψητό στα κάρβουνα, συνοδευόμενο απλά με λαδολέμονο, για να μπορέσετε να κρατήσετε τη γεύση της θάλασσας στον ουρανίσκο σας.

Ποικιλία ψαριών τα οποία αλιεύονται κάθε πρωί (εκτός αν υπάρχει φεγγάρι ή κακοκαιρία) και φτάνουν στο πιάτο σας με τη γεύση του προσεγμένου και του καλομαγειρεμένου, είναι μια ακόμα εξαιρετική επιλογή.
Οι λάτρεις του κρέατος, βέβαια, ας δοκιμάσουν τις μπριζόλες, τα κοψίδια και τα μπιφτέκια του μαγαζιού από φρέσκο κιμά και δε θα μείνουν παραπονεμένοι.
Ορεκτικά, ούζο και κρασάκι είναι απαραίτητα συνοδευτικά που θα βρείτε επίσης στην «Ανεμόεσσα».
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 22530 55360.
 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey