Στην οδό Ηλία Βενέζη προκαλέστε την τύχη σας

Νέο πρακτορείο ΟΠΑΠ

05/04/2012 - 17:53

Πριν μερικές βδομάδες άνοιξε στο 7 της Ηλία Βενέζη ένα νέο πρακτορείο ΟΠΑΠ, ιδιοκτήτρια του οποίου είναι η κόρη του πρώην δημάρχου Ευεργέτουλα κ. Μιχάλη Πολυπαθέλλη, Γιάννα Πολυπαθέλλη.

Πριν μερικές βδομάδες άνοιξε στο 7 της Ηλία Βενέζη ένα νέο πρακτορείο ΟΠΑΠ, ιδιοκτήτρια του οποίου είναι η κόρη του πρώην δημάρχου Ευεργέτουλα κ. Μιχάλη Πολυπαθέλλη, Γιάννα Πολυπαθέλλη.

Στο νέο αυτό χώρο μπορεί κανείς να διεκδικήσει την τύχη του, παίζοντας το παιχνίδι της αρεσκείας του κι αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητά του.

Το πρακτορείο παρέχει μία σειρά από υπηρεσίες σχετικά με όλα τα παιχνίδια τού ΟΠΑΠ, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι το πρακτορείο στεγάζεται σε έναν άνετο, φωτεινό και κλιματιζόμενο χώρο 100 περίπου τετραγωνικών μέτρων, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα διακριτικής διαχείρισης των παικτών που το επιθυμούν.

Να αναφέρουμε ακόμα πως ο χώρος διαθέτει πολλές τηλεοράσεις πάνω από 32 ιντσών, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών.

...με τον ιδιαίτερα λειτουργικό χώρο

Τα αθλητικά κανάλια τού ΟΤΕ καθώς και της NOVA είναι επίσης στη διάθεσή σας για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση, ενώ φυσικά στο χώρο υπάρχουν και οθόνες για KINO.

Ευχάριστο περιβάλλον, με επιλεγμένη μουσική και ειδήσεις για το Στοίχημα, είναι μερικά ακόμα από τα πλεονεκτήματα του πρακτορείου, ενώ δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει πως ο χώρος είναι ιδιαίτερα προσβάσιμος και το πάρκινγκ εύκολο.

...και ο κ. Μιχάλης Πολυπαθέλλης

Τέλος, να σημειωθεί ότι το πρακτορείο λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες και… κέρδη, μπορείτε να επισκεφτείτε το πρακτορείο στο 7 της Ηλία Βενέζη ή να τηλεφωνήσετε στο 22510 55649.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey