Σε νέο χώρο μεταφέρθηκε το «Ρόδι»

01/07/2012 - 05:56
Πριν τρεις μήνες περίπου, το «Ρόδι» μεταφέρθηκε σε νέο χώρο στο 247 της Ερμού. Σε ένα πιο άνετο πλέον περιβάλλον, μπορεί πλέον κανείς να βρει ό,τι χρειάζεται για το σπίτι, όπως είδη δώρων και λευκά είδη, ενώ μπορεί στο κατάστημα να κάνει και λίστα γάμου.
Στο 247 της Ερμού



Πριν τρεις μήνες περίπου, το «Ρόδι» μεταφέρθηκε σε νέο χώρο στο 247 της Ερμού. Σε ένα πιο άνετο πλέον περιβάλλον, μπορεί πλέον κανείς να βρει ό,τι χρειάζεται για το σπίτι, όπως είδη δώρων και λευκά είδη, ενώ μπορεί στο κατάστημα να κάνει και λίστα γάμου. Η κ. Δήμητρα μάς ξενάγησε στο χώρο, στον οποίο μπορεί κανείς να βρει πραγματικά κοσμήματα.



Διαθέτοντας μεγάλη γκάμα ειδών για το σπίτι, από το πιο οικονομικό μέχρι το πιο ακριβό, το «Ρόδι» αποτελεί μία πολύ καλή πρόταση, για να «ντύσετε» το σπιτικό σας ή για να κάνετε κάποιο δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Στο κατάστημα λοιπόν, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων της εταιρείας «Palamaiki». Ριχτάρια, κουβέρτες, σεντόνια, παπλωματοθήκες, μαξιλάρια, πετσέτες και πολλά άλλα ακόμα με τη γνωστή ποιότητα, που χρόνια τώρα παρέχει η εταιρεία.
Επιπλέον, στο κατάστημα θα βρείτε είδη για το σπίτι της γνωστής εταιρείας «Trimar». Οικονομικές, αλλά πάντα καλαίσθητες και ιδιαίτερα κομψές προτάσεις από την εν λόγω επωνυμία, θα συναντήσετε σε μεγάλη ποικιλία.
Από τα ακριβότερα που διατίθενται στο κατάστημα, ξεχωρίσαμε τα βάζα Murano, που πραγματικά αποτελούν εξαιρετική πρόταση για δώρο σε κάποιο φιλικό πρόσωπο ή γιατί όχι και στον εαυτό σας.
Είδη για την κουζίνα σας, για το σαλόνι, χρηστικά, αλλά και για να δημιουργήσετε όμορφες γωνιές στο σπίτι σας, υπάρχουν στο «Ρόδι» σε μεγάλο εύρος τιμών και ύφους.
Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και ανανεώστε το χώρο σας ή προσθέστε πινελιές που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας.
Για περισσότερες πληροφορίες, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το κατάστημα στο 247 της Ερμού ή να τηλεφωνήσετε στο 22510 54404.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey