«Το Πάρκο»

Όαση δροσιάς κι απόλαυσης μέσα στην πόλη

28/06/2012 - 15:26

Από το 2007, το καφέ εστιατόριο «Το Πάρκο» σάς υποδέχεται μέσα σε ένα κατάφυτο περιβάλλον, κάτω από τα επιβλητικά πλατάνια, μέσα στο πάρκο της Αγίας Ειρήνης, από όπου έχει πάρει και το όνομά του.

Από το 2007, το καφέ εστιατόριο «Το Πάρκο» σάς υποδέχεται μέσα σε ένα κατάφυτο περιβάλλον, κάτω από τα επιβλητικά πλατάνια, μέσα στο πάρκο της Αγίας Ειρήνης, από όπου έχει πάρει και το όνομά του. Η ιδιοκτήτριά του, η κ. Γιώτα Κατερίνη, έχει δημιουργήσει έναν καλαίσθητο χώρο, όπου κυριαρχεί το στοιχείο του ξύλου, που σε συνδυασμό με τις lounge-ethnic μουσικές επιλογές εναρμονίζεται με το περιβάλλον. Όπως μας ανάφερε η κ. Κατερίνη, «εδώ μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το φαγητό σας, σα στο σπίτι σας».

Καθημερινά από τις 7 το πρωί σερβίρονται όλα τα είδη του καφέ, διάφορες γεύσεις σοκολάτας, φυσικοί χυμοί, δροσερά κοκτέιλ, παγωτά, σνακ όπως σπιτική τυρόπιτα, σπανακόπιτα, και άλλα. Ενώ να σημειώσουμε ότι σερβίρεται και πρωινό.

Συνεχίζοντας τη μέρα σας, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ενώ τα παιδία σας παίζουν στην παιδική χαρά.

Και για φαγητό
Το καφέ-εστιατόριο αποτελεί την καλύτερη επιλογή και για να γευματίσετε, μεσημέρι - βράδυ.

Μέσα από τον πλούσιο κατάλογό του, μπορείτε να επιλέξετε χάμπουργκερ με χειροποίητο μπιφτέκι ή κλαμπ σάντουιτς, συνοδευμένα με φρεσκοκομμένες τηγανητές πατάτες, πίτσα με φρέσκο ζυμάρι που ανοίγεται εκείνη τη στιγμή και φτιάχνεται από φρέσκα και εκλεκτά υλικά, όλα αυτά με ένα ποτήρι παγωμένη βαρελίσια μπύρα.

Παραγγείλετε μια δροσερή σαλάτα ή ένα κυρίως πιάτο ανάμεσα στις πολλές γευστικές προτάσεις τού μενού. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις ιδιαιτέρες γεύσεις του, όπως μεσογειακό κοτόπουλο, ψαρονέφρι με ροζ πιπέρια πάνω σε πίτα από πατάτα, κινέζικο κοτόπουλο με φρέσκα λαχανικά.

Και τέλος, για να απογειώσετε τον ουρανίσκο σας και να σας μείνει μια αξέχαστη γλυκιά ανάμνηση, αναφέρουμε τα χειροποίητα γλυκά: μπράουνι, τσιζκέικ, τάρτα με φρούτα εποχής, τραγανή πάβλοβα με μπανάνες και φρέσκα σάλτσα φράουλας.

Εντάξτε το μέσα στο καθημερινό σας πρόγραμμα σαν ένα διάλειμμα από τη δουλειά σας ή σαν ένα διάλλειμα από το άγχος της ημέρας, για καφέ ή φαγητό. Η ιδανική κοντινή επιλογή μέσα στην πόλη, λόγω του ιδιαίτερου περιβάλλοντος, της γρήγορης και φιλικής εξυπηρέτησης, των σπιτικών και φρέσκων γευστικών προτάσεων και των χαμηλών τιμών. Αποδράστε στο «Πάρκο» και θα μας θυμηθείτε!
Για πληροφορίες και κρατήσεις, καλέστε στο 22510 23810.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey