Από την ομάδα της Μυτιλήνης, του Συνδέσμου Θηλασμού Ελλάδος - La Leche League Greece

“Πρώτες βοήθειες σε μωρά και παιδιά”

04/06/2019 - 16:29

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος (ΣΘΕ) - La Leche League Greece, όπως έχουμε αναφέρει ξανά σε άρθρο μας, είναι μία αυτοδύναμη εθελοντική, μη κερδοσκοπική οργάνωση, ανεξάρτητη από θρησκευτικές και πολιτικές πεποιθήσεις, που προσφέρει πληροφόρηση, ενθάρρυνση και υποστήριξη σε μητέρες που θέλουν να θηλάσουν τα παιδιά τους.

Η ομάδα Μυτιλήνης ΣΘΕ, που εδώ και 30 χρόνια δραστηριοποιείται στο νησί μας, την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, διοργάνωσε μία Συνάντηση Εμπλουτισμού με θέμα “Πρώτες βοήθειες σε μωρά και παιδιά” με την υποστήριξη των εκπαιδευτών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, τμήμα Μυτιλήνης.



Τη Συνάντηση παρακολούθησαν 17 γονείς και οι σύμβουλοι θηλασμού του ΣΘΕ, Κατερίνα Παυλή, Μαργαρίτα Βουλγαροπούλου και Μάγια-Ελένη Κουφάκη.

Οι παρευρισκόμενοι εκπαιδεύτηκαν πάνω στις βασικές αρχές Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και έμαθαν πώς να διαχειριστούν την πνιγμονή σε ενήλικες και σε παιδιά.



Για περισσότερη ενημέρωση μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της La Leche League Greece www.lllgreece.org όπου θα βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον μητρικό θηλασμό και για τα προγράμματα Συναντήσεων, καθώς και το κανάλι τους στο Youtube (La Leche League Greece). Τέλος θα τις βρείτε στο Facebook (Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος/La Leche league Greece), στο Instagram (lllgreece) και στο Pinterest (lalecheleaguegr). Ενώ για την ανάγνωση των άρθρων του ηλεκτρονικού περιοδικού «Γαλουχώ» μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του: http://www.galoucho-lllgr.org/

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey