Οι εκλογές και το νέο ΔΣ

Φώντας Αυγερινός ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης

11/04/2022 - 12:00

Την Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 έγινε η δεύτερη κατά σειρά συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης με μοναδικό θέμα συζήτησης συγκρότηση σε σώμα έπειτα από την εκλογική διαδικασία στις 31/3.

Πρόεδρος είναι ο Φώντας Αυγερινός, Γραμματέας ο Ευστράτιος Σαμαράς,  Αντιπρόεδρος η Γιάννα Χωριανοπούλου, Ταμίας ο  Παράσχος Ταρατόρης και μέλη οι Στρατής Κλεάνθης, Θανάσης Ψούνος και Νίκος Πετράς.  

Οι παρατάξεις είχαν λάβει, ΝΟΥ 168, ΝΕΚ 168, ΑΣΥ 28

Η πρόταση της ΝΕΚ ήτανε διαπαραταξιακό, με εναλλαγή στην προεδρία και αντιπροεδρία για ένα χρόνο από ΝΕΚ και ΝΟΥ, και γραμματεία στην ΑΣΥ.

Η πρόταση του ΝΟΥ ήτανε διαπαραταξιακό για δύο χρόνια με Πρόεδρο από το ΝΟΥ γραμματέα ΝΕΚ, αντιπρόεδρο ΑΣΥ, ταμία ΝΕΚ, αναπληρωτή γραμματέα ΝΟΥ.

Η πρόταση της ΑΣΥ ήταν διαπαραταξιακό με τα δύο πρώτα ψηφοδέλτια ΝΟΥ και ΝΕΚ να έχουν την προεδρία και τη γραμματεία, και το τρίτο ψηφοδέλτιο της ΑΣΥ την αντιπροεδρία.

Η ψηφοφορία για τον πρόεδρο έληξε με 4-3, με πρόεδρο ΝΟΥ. Στη συνέχεια η ΝΕΚ δήλωσε ότι δεν προτείνει κάτι, δεν συμμετέχει στην ψηφοφορία και δεν αποδέχεται κάποια θέση στο προεδρείο του ΔΣ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey