Ξεκίνησε το χειμερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης

Έγινε το πρώτο «Καφέ - Φωτογραφία»

28/11/2012 - 16:09

Με το πρώτο «Καφέ - Φωτογραφία», που άφηνε ελεύθερο το θέμα για τα μέλη της, ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας το πρόγραμμα των φετινών χειμερινών εκδηλώσεων της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης.

Με το πρώτο «Καφέ - Φωτογραφία», που άφηνε ελεύθερο το θέμα για τα μέλη της, ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας το πρόγραμμα των φετινών χειμερινών εκδηλώσεων της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης.

Ο χώρος τής ΦΕΜ φιλοξένησε παλιά και νέα μέλη, που είχαν φέρει φωτογραφίες τους σε ψηφιακή μορφή, τις παρουσίασαν μεταξύ τους και συζήτησαν πάνω στις διάφορες τεχνικές, τα κάδρα και την οπτική τους ματιά.

Ήταν το πρώτο «Καφέ - Φωτογραφία» που γινόταν μετά από χρόνια, με τη ΦΕΜ να επαναφέρει έτσι, μετά από σχετικά αιτήματα των μελών της, την παλιά ομώνυμη θεματική ενότητα στο πρόγραμμα εκδηλώσεών της.

Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΦΕΜ, Στρατής Τσουλέλλης, που μίλησε για το νόημα και τους σκοπούς της συγκεκριμένης ενότητας και τους στόχους του φετινού προγράμματος εκδηλώσεων του φορέα, που ο ίδιος χαρακτήρισε ως εξαιρετικά ενδιαφέρον αλλά και καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά, εστιάζοντας τόσο στους προσκεκλημένους ομιλητές, όσο και στα θέματα που έχουν επιλεγεί.

Ο κ. Τσουλέλλης κάλεσε, τέλος, παλιά και νέα μέλη της Φωτογραφικής Εταιρείας να δίνουν το παρών τόσο στα «Καφέ - Φωτογραφία», όσο και στις λοιπές εκδηλώσεις και τις διαλέξεις που θα γίνουν μέχρι και τον άλλο Απρίλιο.

Η επόμενη εκδήλωση της ΦΕΜ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 7:30 το απόγευμα, στο χώρο τής ΦΕΜ (Πιττακού 15), και θα αφορά σε διάλεξη της αναπληρώτριας καθηγήτριας του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου Ειρήνης Στάθη και προβολή με θέμα τη φωτογραφική ματιά στο έργο του Θεόδωρου Αγγελόπουλου και τίτλο «Φιγούρες χαραγμένες με φως. Βλέμμα μέσα από το φακό του Θ. Αγγελόπουλου».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey