Άγριος φόνος στα Παράκοιλα

01/07/2012 - 05:56
58χρονος ιδιοκτήτης ξενυχτάδικου πυροβόλησε και σκότωσε 38χρονο θαμώνα μετά από άγριο καβγά
Η Αστυνομία συνέλαβε και τρεις Ρωσίδες που βοήθησαν το δράστη να πετάξει το πτώμα… σε βόθρο!
Σε έγκλημα κατέληξε ο άγριος καβγάς μεταξύ δυο ανδρών σε νυχτερινό κέντρο στα Παράκοιλα, χθες τα ξημερώματα, για τα μάτια μιας Ρωσίδας. Ο 58χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος Κ.Κ. πυροβόλησε και σκότωσε τον 38χρονο Νικόλαο Καραμώλη, έξω από το μπαράκι «Αστέρια» στα Παράκοιλα. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια τριών αλλοδαπών γυναικών που εργάζονται στο κατάστημά του, μετέφεραν και πέταξαν το πτώμα σε βόθρο στο πλάι του μαγαζιού!

Με αίμα έλυσαν τελικά τις διαφορές τους οι δυο άνδρες που, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που τους γνώριζαν, δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαν «πιαστεί στα χέρια». Οι δυο τους είχαν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, χωρισμένοι με παιδιά κι οι δυο, με «αδυναμία» στη νύχτα και τις γυναίκες, αλλά και στο αλκοόλ, το οποίο κατανάλωναν σε μεγάλες ποσότητες όταν έβγαιναν τα βράδια.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία και με βάση μαρτυρίες ατόμων που τους γνώριζαν, ο 38χρονος σύχναζε σε μαγαζιά της νύχτας και μάλιστα είχε συνάψει σχέσεις με μια Ρωσίδα εργαζόμενη σε ένα από αυτά, με την οποία και συζούσε. Μετά το χωρισμό τους, όμως, η Ρωσίδα έκανε σχέση με τον 58χρονο Κ.Κ. και αυτό ήταν που πυροδότησε τον καβγά μεταξύ τους. Λέγεται, μάλιστα, ότι πήγε στο μαγαζί στα Παράκοιλα και το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη (αφού προηγουμένως βρισκόταν σε άλλα μπαρ της Καλλονής), και πάλι για καβγά με τον ιδιοκτήτη του.
Όμως και παλιότερα είχαν διαφορές οι δυο άνδρες, όταν ο 58χρονος λειτουργούσε ένα άλλο μπαράκι με αλλοδαπές γυναίκες στο Σκαλοχώρι. Δεν έχει διευκρινιστεί αν και τότε η συγκεκριμένη αλλοδαπή εργαζόταν εκεί, πάντως κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι οι καβγάδες τους και τότε αφορούσαν γυναίκες. Στο Σκαλοχώρι η λειτουργία ενός τέτοιου μαγαζιού είχε προκαλέσει αντιδράσεις από κατοίκους, που λέγεται ότι μάζεψαν υπογραφές για να κλείσει. Τα δυο τελευταία χρόνια, σύμφωνα πάντα μαρτυρίες κατοίκων, ο 58χρονος είχε ανοίξει το μαγαζί στα Παράκοιλα.
   
Η νύχτα του φονικού
Αργά το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη, ο 38χρονος πήγε στο μαγαζί που βρίσκεται στην αγροτική περιοχή «Πλατανέλλη» στα Παράκοιλα, πάνω στον παραλιακό δρόμο. Εκεί, για μια ακόμη φορά διαπληκτίστηκαν μέσα στο μαγαζί, και στη συνέχεια βγήκαν για να λύσουν τις διαφορές τους έξω. Στις 3 τα ξημερώματα - σύμφωνα με την Αστυνομία - ο 58χρονος πυροβόλησε με ένα πολεμικό όπλο G3 που είχε νόμιμα στο σπίτι του (ήταν στο Τάγμα Εθνοφυλακής Καλλονής).
Κάποιες πρώτες πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία αναφέρουν ότι πιθανότατα ο 58χρονος έφυγε από το μαγαζί, πήρε το όπλο και επέστρεψε για να πυροβολήσει τον 38χρονο. Οι πληροφορίες αυτές, όμως, δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Υπάρχει, πάντως, η πιθανότητα να είχε ήδη στο μαγαζί το όπλο.
Στο μαγαζί, πάντως, την ώρα που έγινε το έγκλημα, δε φέρονται να υπήρχαν άλλοι θαμώνες πέραν των τριών γυναικών που εργάζονταν εκεί. Γι’ αυτό ίσως επέλεξε ο δράστης να «κρύψει» στη συνέχεια το πτώμα, ενώ αν υπήρχαν άλλοι αυτόπτες μάρτυρες δε θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.
Μετά την πράξη του ο 58χρονος, με τη βοήθεια των τριών γυναικών, μετέφεραν το πτώμα στον αύλειο χώρο του μαγαζιού, στο πλάι, όπου υπήρχε ένας βόθρος, και το έριξαν μέσα προκειμένου να το εξαφανίσουν. Ο 58χρονος μετά την πράξη του επέστρεψε στο σπίτι του όπου και οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στις 9:30 το πρωί και τον συνέλαβαν. Μαζί του βρίσκονταν και δυο από τις αλλοδαπές που εργάζονται στο μαγαζί του. Σε μια αποθήκη στο σπίτι του βρέθηκε και το G3, που ήταν το όπλο του εγκλήματος.
Τελικά χρειάστηκε η βοήθεια Πυροσβεστικής αλλά και εκσκαπτικού μηχανήματος προκειμένου περί το μεσημέρι να ανασυρθεί το πτώμα του 38χρονου.
Οι αστυνομικοί «ξεσκόνισαν» κυριολεκτικά χθες το χώρο μπροστά ακριβώς από το μαγαζί όπου έγινε το έγκλημα, σε μια προσπάθεια να συλλέξουν κάθε στοιχείο που θα βοηθούσε στην υπόθεση. Σε ένα σημείο, μάλιστα, μπροστά από το μαγαζί, υπήρχαν ίχνη αίματος μαρτυρώντας το σημείο όπου ο δράστης πυροβόλησε τον 38χρονο.
Το θύμα έφερε μεγάλο τραύμα από τις σφαίρες που δέχθηκε στο στήθος. Η σορός του αποφασίστηκε να σταλεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιώς, καθώς στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης η ιατροδικαστής δε διαθέτει τα μέσα που απαιτούνται για μια τέτοια εξειδικευμένη νεκροτομή-νεκροψία, όπως είναι μια περίπτωση εγκλήματος.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey