… στο Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης!

01/07/2012 - 05:56
Η συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα με το Μύρωνα Στρατή, την προηγούμενη Τετάρτη στο Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης, μού θύμισε εκείνες τις συνυπάρξεις του καταξιωμένου με το ανερχόμενο… του αναγνωρισμένου με τον πρωτοεμφανιζόμενο!
Η συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα με το Μύρωνα Στρατή, την προηγούμενη Τετάρτη στο Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης, μού θύμισε εκείνες τις συνυπάρξεις του καταξιωμένου με το ανερχόμενο… του αναγνωρισμένου με τον πρωτοεμφανιζόμενο! Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα, σίγουρα θα άφηνα ανέγγιχτη αυτήν τη βραδιά, ίσως μία από τις πιο όμορφες και σημαντικές για το «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2010»!
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ένας πολυσύνθετος καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να επιτύχει τόσο ως μέλος του συγκροτήματος των μοναδικών «Πυξ Λαξ» όσο και στη σόλο καριέρα του, ο νέος, Μύρωνας Στρατής, τραγούδια του οποίου φιγουράρουν στην πρώτη δεκάδα της λίστας του ελληνικού pop/rock chart, και ο MC Yinka έδωσαν από κοινού μία μουσική παράσταση γεμάτη μοναδικές ερμηνείες, πάθος και ένταση, μπροστά σε ένα κοινό που όλο αυτόν τον καιρό ανυπομονούσε να τους ακούσει και που τελικά τους αποθέωσε!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey