Εκπληκτικό dance show στο «Marush!»

01/07/2012 - 05:56
Σειρά της φοιτητικής χορευτικής ομάδας «Adagio» να καλωσορίσει τους πρωτοετείς φοιτητές στο νησί και το πραγματοποίησε την Τετάρτη που πέρασε, με ένα ανεπανάληπτο πάρτυ στο «Marush»! Το κλίμα ήταν θερμό από την αρχή.
Σειρά της φοιτητικής χορευτικής ομάδας «Adagio» να καλωσορίσει τους πρωτοετείς φοιτητές στο νησί και το πραγματοποίησε την Τετάρτη που πέρασε, με ένα ανεπανάληπτο πάρτυ στο «Marush»! Το κλίμα ήταν θερμό από την αρχή, με πάρα πολύ κόσμο να σπεύδει από νωρίς στο μαγαζί για να θαυμάσει τα μέλη της ομάδας και να διασκεδάσει μαζί τους! Οι προσδοκίες των δεκάδων θαυμαστών τους (και όχι μόνο) εκπληρώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού τα μέλη, γεμάτα ενέργεια, άρπαξαν αμέσως τα ηνία, ανέβηκαν στις μπάρες και άφησαν τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!
Απίστευτες χορευτικές φιγούρες και μοναδικά σκερτσάκια στο ρυθμό της... R’n’B... κυρίως ξένης μουσικής του DJ Space, που βρισκόταν στα decks, έδιναν και έπαιρναν καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, παρασύροντας τον κόσμο και κάνοντάς τον να χορεύει ακατάπαυστα! Έκπληξη απετέλεσε η παρουσία στο πάρτυ της ιδρύτριας της «Adagio», Τέσης Ευελπίδου, η οποία βρίσκεται στο νησί για διακοπές!Η Τέση, χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, ανέβηκε στην μπάρα μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, καταπλήσσοντας τους πάντες! Τόσο η ομάδα όσο και ο υπόλοιπος κόσμος άρχισαν να ζητωκραυγάζουν αποθεώνοντάς την! Σύμφωνα με τα μέλη της ομάδας, η παρουσία της Τέσης ανέβασε ψυχολογικά όλους, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey