Στη Λευκωσία και την Πέργαμο

01/07/2012 - 05:56
Η Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης εγκαινιάζει σήμερα Τετάρτη 18 Μαΐου, στη Λευκωσία, ομαδική φωτογραφική έκθεση των μελών της, μετά από πρόσκληση της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου.
Η Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης εγκαινιάζει σήμερα Τετάρτη 18 Μαΐου, στη Λευκωσία, ομαδική φωτογραφική έκθεση των μελών της, μετά από πρόσκληση της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου. Παράλληλα, στις 21 Μαΐου θα παρουσιάσει έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Το Παιδί» στην Πέργαμο, από κοινού με τη Φωτογραφική Εταιρεία Περγάμου.

Η συνεργασία, σε πολιτιστικό επίπεδο, της ΦΕΜ με τη Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια. Μέσω ανάλογων ανταλλαγών, εκθέσεις των Κυπρίων φωτογράφων έχουν φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο τής ΦΕΜ και αντίστοιχα εκθέσεις τής ΦΕΜ έχουν παρουσιαστεί στην Κύπρο. Οι ανταλλαγές αυτές έχουν εδραιώσει με τα χρόνια τις φιλικές σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών, τόσο σε καλλιτεχνικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο γενικός γραμματέας τής ΦΕΜ, Δημήτρης Γιασσιάς, θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει το φορέα στην Κύπρο.
Το ερχόμενο Σάββατο 21 Μαΐου θα ξεκινήσει στην Πέργαμο η έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Παιδί», που ήδη από πέρυσι ετοιμάζει η ΦΕΜ από κοινού με την εκεί φωτογραφική ομάδα, BESFAD. Η έκθεση αποτελείται από 50 φωτογραφίες από κάθε πλευρά και πρόκειται να παρουσιαστεί και στη Μυτιλήνη, ένα μήνα μετά. Στα εγκαίνια του Σαββάτου θα μεταβούν και θα παραστούν μέλη τής ΦΕΜ που συμμετέχουν στην έκθεση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey