«Σημεία Επαφής»

01/07/2012 - 05:56
Μια έκθεση φωτογραφίας του Ανδρέα Κατσάκου, με θέμα «Σημεία Επαφής», θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 7:30 το απόγευμα, στον εκθεσιακό χώρο της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης.
Έκθεση του Ανδρέα Κατσάκου, στη Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης

Μια έκθεση φωτογραφίας του Ανδρέα Κατσάκου, με θέμα «Σημεία Επαφής», θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου στις 7:30 το απόγευμα, στον εκθεσιακό χώρο της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης.

Έχοντας γεννηθεί στη Λάρισα το 1973, ο Ανδρέας Κατσάκος σπούδασε φωτογραφία στο ΙΕΚ E.S.P., με ειδικότητα «Τεχνικός Λήψης Φωτογραφίας». Παρ’ όλο που εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία από το 1996. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωτογραφίας στη Φωτογραφική Λέσχη της θεσσαλικής πρωτεύουσας, μέλος της οποίας είναι από το 1997, έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια και εργαστήρια και έχει παρουσιάσει τη δουλειά του σε φωτογραφικά λευκώματα που έχει εκδώσει η Λέσχη και η ομάδα «Φωτοπόροι». Φωτογραφίες του έχουν παρουσιαστεί σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις ανά την Ελλάδα, ενώ δουλειά του έχει δημοσιευτεί κατά καιρούς σε διάφορα φωτογραφικά περιοδικά, όπως το «Photo Book», οι «Αντιλήψεις», ο «ΦΩΤΟγράφος» κλπ..
Από το 2005 συντηρεί το διαδικτυακό τόπο της Φωτογραφικής Λέσχης Λάρισας, τον οποίο και δημιούργησε, ενώ από το 2006 είναι ενεργό μέλος της φωτογραφικής ομάδας «Φωτοπόροι», του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Ελευθερίου Κορδελιού. Το 2010 δημιούργησε μαζί με το Γρηγόρη Κατσιάνα το διαδικτυακό φωτογραφικό περιοδικό «Fmag», ενώ τα τελευταία χρόνια έχει επιμεληθεί και οργανώσει αρκετές εκθέσεις φωτογραφίας και διάφορες άλλες φωτογραφικές εκδηλώσεις.
Η έκθεσή του στη Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης (Πιττακού 15) θα είναι ανοιχτή καθημερινά, μέχρι και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey