«Άστεγες» Αποκριές με πάρτυ μασκέ

01/07/2012 - 05:56
Με φίλους και γνωστούς και ένα εντυπωσιακό μουσικό δίωρο από τη μπάντα «Vodka Rag» γιόρτασαν το βράδυ της Κυριακής τα μέλη της θεατρικής ομάδας «Άστεγοι».
Με φίλους και γνωστούς και ένα εντυπωσιακό μουσικό δίωρο από τη μπάντα «Vodka Rag» γιόρτασαν το βράδυ της Κυριακής τα μέλη της θεατρικής ομάδας «Άστεγοι».

Χρόνια είχαν να κάνουν μασκέ πάρτυ οι «Άστεγοι», το φετινό όμως ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Όπως όλοι λένε, ήταν μια πολύ επιτυχημένη βραδιά, με μασκαρεμένους με τις πιο ευφάνταστες στολές, που γέμισαν ασφυκτικά το θεατράκι της ομάδας στην οδό Θεοφράστου.
Τις μουσικές επιλογές αντικατέστησαν γύρω στις 10 οι ska, τσιγγάνικοι και βαλκανικοί ήχοι των «Vodka Rag». Παρ’ όλο που τα θέματα των κομματιών είχαν αναφορές σε επίκαιρα θέματα κοινωνικών αγώνων, όπως αυτό των μεταναστών απεργών πείνας, ή έθεταν άλλους πολιτικούς, κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς προβληματισμούς, ο κόσμος χόρεψε ασταμάτητα τις δύο ώρες που διήρκεσε η συναυλία. Αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση των τριών νέων μελών των «Vodka Rag», Γιάννη Ζούπη στο ακορντεόν, Τάκη Δούκα στο σαξόφωνο και Βιορέλ Λοζάν στο κλαρίνο, που ταξίδεψαν με τον ήχο τους το κοινό σε όλα τα Βαλκάνια, συνδυάζοντας ήχους από διαφορετικές περιοχές και μουσικά ρεύματα.
Το μασκέ πάρτυ συμπλήρωναν ποτά και οι μεζέδες που είχαν ετοιμάσει τα μέλη και οι φίλοι των «Αστέγων» και προσφέρονταν δωρεάν στον κόσμο.
«Το συγκρότημα ήταν καταπληκτικό και ελπίζουμε και σε μελλοντικές συνεργασίες μαζί τους», λέει η πρόεδρος των «Αστέγων», Αγγελική Γεωργαντά. «Τόσο εμείς, όσο και ο κόσμος, διασκεδάσαμε πολύ, ήταν μια βραδιά πολύ επιτυχημένη.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey