Βράβευση των μαθητών της Παναγιούδας

01/07/2012 - 05:56
Τα έργα των παιδιών του Τμήματος Εθελοντικής Ζωγραφικής Παναγιούδας παρουσιάστηκαν και βραβεύτηκαν σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυτιλήνης.
Τα έργα των παιδιών του Τμήματος Εθελοντικής Ζωγραφικής Παναγιούδας παρουσιάστηκαν και βραβεύτηκαν σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυτιλήνης.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Παιδείας και Άθλησης του Δήμου Λέσβου, Κώστας Αστυρακάκης, εξήρε την εθελοντική προσπάθεια πάνω στην οποία στηρίχτηκε όλη η προσπάθεια του προγράμματος, συμπληρώνοντας ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη μπορεί να αποτελέσουν μια σημαντική λύση για την κοινωνία. Αναφέρθηκε ακόμη στις προσπάθειες που καταβάλλονται αυτό το διάστημα από τον Οργανισμό Πολιτισμού και τις υπηρεσίες του Δήμου Λέσβου για την ένταξη της Δημοτικής Πινακοθήκης στο ΕΣΠΑ προκειμένου να αποκτήσει σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να επεκτείνει τη δράση της και το έργο της.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν η υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δώρα Χαραλαμπή, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Παναγιούδας, Βαγγέλης Βιόλατζης, η υπεύθυνη του Προγράμματος Εθελοντικής Ζωγραφικής, Μυρσίνη Κανδανά, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Στέγη Θεοφίλου», Βαγγέλης Βογιατζής, και ο αξιολογητής του προγράμματος, ζωγράφος Δημήτρης Καραπιπέρης. Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες και έπαινοι σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey