Πρώτος πρόεδρος ο Κώστας Αδαμίδης

01/07/2012 - 05:56
Σε κλίμα σύμπνοιας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου. Οι δημαιρεσίες για την εκλογή προεδρείου, καθώς και για τις δύο Επιτροπές, την Οικονομική και την Επιτροπή για την Ποιότητα Ζωής, ήταν τα θέματα που απασχόλησαν την πρώτη συνεδρίαση.
Σε κλίμα σύμπνοιας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, στις 2 το μεσημέρι, η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου. Οι δημαιρεσίες για την εκλογή προεδρείου, καθώς και για τις δύο Επιτροπές, την Οικονομική και την Επιτροπή για την Ποιότητα Ζωής, ήταν τα θέματα που απασχόλησαν την πρώτη συνεδρίαση.

Πρώτος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου εκλέχθηκε ο τέως πλέον δήμαρχος Μούδρου, Κώστας Αδαμίδης, συγκεντρώνοντας 26 από τις 27 ψήφους του Δημοτικού Συμβουλίου. Τις ίδιες ψήφους πήραν και ο αντιπρόεδρος Αγοραστός Κριαρής, από το συνδυασμό του Νάσου Σκαμάγκη, καθώς και η γραμματέας Μάγδα Τούφου, από το συνδυασμό του Παναγιώτη Μαυροθαλασσίτη.
Σ’ ό,τι αφορά στις δύο Επιτροπές, για την Οικονομική εκλέχθηκαν ως τακτικά μέλη οι Παναγιώτης Τσανταρλιώτης, Δημήτρης Μπουλώτης, Τρύφωνας Τριβόλας, Σωτήρης Κωνσταντάρας, Νάσος Σκαμάγκης και Δημήτρης Μαρινάκης.
Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχθηκαν οι Δέσποινα Κωνστάντιου, Δημήτρης Καναρέλλης, Παράσχος Λυριστής, Δημήτρης Βουλγαράκης, Σαράντης Πανταζής και Παναγιώτης Μαυροθαλασσίτης.

«Πολλή δουλειά»
«Είναι μια χρονιά καθοριστική για το μέλλον του Δήμου», δήλωσε ο δήμαρχος Αντώνης Χατζηδιαμαντής και ζήτησε την ειλικρινή συνεργασία όλων «για την πολύ δύσκολη καθημερινότητα που μας περιμένει από αύριο». Ενώ τόνισε ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί η χωροθέτηση και η οργάνωση των υπηρεσιών και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο για τα πρώτα ζητήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει.
Λιτός στις δηλώσεις του και ο πρώτος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου, Κώστας Αδαμίδης, τόνισε: «Χρειάζεται ανασκούμπωμα και πολλή δουλειά.»
Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου πραγματοποιήθηκε στο χώρο συνεδριάσεων του Επαρχιακού Συμβουλίου, ο οποίος με κάποια μικρή μετατροπή για να χωρέσουν και οι 27 δημοτικοί σύμβουλοι θα γίνει και ο χώρος συνεδριάσεων του Δημοτικού.
Μέσα στα πρώτα ζητήματα που εξετάζει από χθες Δευτέρα ο δήμαρχος Λήμνου είναι τα θέματα χωροθέτησης των υπηρεσιών του νέου Δήμου, καθώς και άλλα οργανωτικά. Η λειτουργία των υπηρεσιών, οι μετακινήσεις των υπαλλήλων με την αλλαγή της διοικητικής δομής, καθώς και άλλα διαδικαστικά θέματα εξετάζει προς επίλυση η νέα δημοτική αρχή.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey