Ικανοποίηση για το ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου

01/07/2012 - 05:56
Αύξηση των ψήφων του ΣΥΡΙΖΑ στη Λήμνο κατά 24% έβγαλε η κάλπη την Κυριακή, σε σχέση με τις εκλογές του 2007.
Αύξηση των ψήφων του ΣΥΡΙΖΑ στη Λήμνο κατά 24% έβγαλε η κάλπη την Κυριακή, σε σχέση με τις εκλογές του 2007 (όταν η απώλεια ψήφων της Ν.Δ. καταγράφεται σε 40%, του ΠΑΣΟΚ σε 25% και του Κ.Κ.Ε. σε 15%) και η διαμόρφωση του ποσοστού στο 4,4%, από 2,9% που ήταν το 2007, υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου, που θεωρεί ότι το αποτέλεσμα είναι θετικό, δεδομένου ότι το σχήμα λειτουργεί στη Λήμνο μόλις τέσσερις μήνες.

Ως αρνητική εξέλιξη θεωρείται η αύξηση του ποσοστού του ΛΑΟΣ στο νησί. Παραπέρα ο ΣΥΡΙΖΑ της Λήμνου τονίζει: «Ξημέρωσε η επόμενη ημέρα και τα προβλήματα παραμένουν εδώ. Τα συμφέροντα των λίγων παραμένουν εδώ. Οι ανάγκες των πολλών παραμένουν εδώ. Ο ασφυκτικός κλοιός απομόνωσης που έχουν επιβάλει στα νησιά οι πολιτικές των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. παραμένουν εδώ. Η ανεργία, η ανασφάλιστη εργασία, τα προβλήματα των αγροτών, η υποβάθμιση του περιβάλλοντος, η απομόνωση των νέων, παραμένουν εδώ.
Όμως εδώ παραμένει και η ανάγκη ανάληψης κοινής δράσης, από σήμερα κιόλας, με το Κ.Κ.Ε., με τους Οικολόγους, με όποιον διαφωνεί με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, με όποιον οραματίζεται έναν καλύτερο κόσμο. Γιατί μπορούμε, και πρέπει, όλοι όσοι βρισκόμαστε σε αυτόν τον τρίτο πόλο, τον πόλο της Αριστεράς και της Οικολογίας.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey