Δεξίωση με την ευκαιρία της 25ης Μαρτίου, παρέθεσε ο μυτιληνιάς καταγωγής πρέσβης της Ελλάδας στην Άγκυρα, Φωτής Ξύδας, στο ξενοδοχείο «Sheraton» της τουρκικής πρωτεύουσας.
Δεξίωση με την ευκαιρία της 25ης Μαρτίου, παρέθεσε ο μυτιληνιάς καταγωγής πρέσβης της Ελλάδας στην Άγκυρα, Φωτής Ξύδας, στο ξενοδοχείο «Sheraton» της τουρκικής πρωτεύουσας.
Παρέστησαν εκπρόσωποι της τουρκικής κυβέρνησης, των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, των πολιτικών κομμάτων, πρώην υπουργοί και πολιτικοί, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, του πανεπιστημιακού και του καλλιτεχνικού χώρου, καθηγητές, πρυτάνεις, φοιτητές νεοελληνικών σπουδών, επιχειρηματίες, πρέσβεις και εκπρόσωποι ξένων πρεσβειών και της αντιπροσωπίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Τουρκία, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και άλλων γνωστών Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και η υψηλή κοινωνία της Άγκυρας.
Μεταξύ των πολύ γνωστών ονομάτων ήταν ο Τούρκος υφυπουργός Εξωτερικών Ερτουγρούλ Απακάν, ο γενικός γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας πρέσβης Ταχσίν Μπουρτζούογλου, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Χικμέτ Τσετίν, οι πρέσβεις Χαϊντάρ Μπερκ και Χουσεΐν Ντιριόζ, ο υποψήφιος για το δήμο Τσάνκαγια της Άγκυρας, πρώην υπουργός Υγείας Μπουλέντ Ακάρτζαλι, επικεφαλής εφημερίδων στην Άγκυρα και γνωστοί δημοσιογράφοι, όπως ο Μουράτ Γιετκίν, η Νουρ Μπατούρ, ο Γιουσούφ Κανλί, η Λαλέ Σαριιμπραχίμογλου, διευθυντικά στελέχη του ειδησεογραφικού πρακτορείου Anadolu και της κρατικής TRT και ο γνωστός καθηγητής Μπασκίν Οράν.