20χρονος προσπάθησε να βιάσει 74χρονη!

01/07/2012 - 05:56
Θύμα των περίεργων «ορέξεων» ενός 20χρονου Ρουμάνου έπεσε μια 74χρονη ηλικιωμένη, η οποία πήγε στις 5:30 το απόγευμα της Κυριακής να κάνει το μπάνιο της στην παραλία, ακριβώς μπροστά από το σπίτι της στη Σκάλα Βασιλικών.
Θύμα των περίεργων «ορέξεων» ενός 20χρονου Ρουμάνου έπεσε μια 74χρονη ηλικιωμένη, η οποία πήγε στις 5:30 το απόγευμα της Κυριακής να κάνει το μπάνιο της στην παραλία, ακριβώς μπροστά από το σπίτι της στη Σκάλα Βασιλικών. Η παραλία δεν είναι πολυσύχναστη, όμως βρίσκεται μπροστά στο σπίτι της ηλικιωμένης και συνήθως εκεί έκανε το μπάνιο της. Ούτε στους εφιάλτες της όμως δεν είχε ζήσει η γυναίκα αυτό που θα της συνέβαινε «μέρα μεσημέρι»!
Ο αλλοδαπός εμφανίστηκε από το πουθενά και επιτέθηκε στην ηλικιωμένη, προσπαθώντας να τη βιάσει, χωρίς όμως να προλάβει να ολοκληρώσει την πράξη του, αφού η γυναίκα τού έβαλε τις φωνές και κινητοποίησε τόσο τους γείτονες όσο και το σύζυγό της που βρισκόταν στο σπίτι.
Ο 20χρονος τράπηκε σε φυγή χωρίς να προλάβουν να τον σταματήσουν, όμως πρόλαβαν να τον δουν και να συγκρατήσουν τα χαρακτηριστικά του. Από μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, η Αστυνομία τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας έφθασε στη σύλληψη του 20χρονου Ρουμάνου, τον οποίο αναγνώρισε τόσο η ίδια η ηλικιωμένη όσο και ο σύζυγός της, αλλά και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες. Ο ίδιος αρνείται πάντως τα πάντα.


 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey