Πρωτοχρονιάτικη πίτα και συνέλευση

01/07/2012 - 05:56
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της θα κόψει η Φιλοτελική Εταιρεία Λέσβου την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα της θεατρικής ομάδας των «Αστέγων».
Από τη Φιλοτελική Εταιρεία Λέσβου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της θα κόψει η Φιλοτελική Εταιρεία Λέσβου την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα της θεατρικής ομάδας των «Αστέγων».
Η κοπή της πίτας θα γίνει στα πλαίσια της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης της Εταιρείας και σε εκδήλωση, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ομιλία του προέδρου της ΦΕΛ, Στρατή Αναγνώστου, με θέμα «Επικοινωνίες και ταχυδρομικά γραφεία στη Λέσβο 1839 - 1914», κατά την οποία θα προβληθούν εικόνες ταχυδρομημένων φακέλων της εποχής, προερχόμενες από το προσωπικό αρχείο του προέδρου.
Την ομιλία του κ. Αναγνώστου θα ακολουθήσει απονομή του καθιερωμένου από τον κ. Μιχάλη Καϊτατζίδη βραβείου για τη μνήμη του Χ. Μπίνου, καθώς και απονομή αναμνηστικού μεταλλίου και τιμητικού διπλώματος στα μέλη της Εταιρείας που συμπλήρωσαν 25 χρόνια θητείας στις τάξεις της και σε πρόσωπα που στήριξαν με διάφορους τρόπους το έργο της, ενώ τέλος θα γίνει εκφώνηση επίκαιρης «παρλάτας» από το Βαγγέλη Χατζημανώλη.
Να σημειωθεί ότι η αίθουσα των «Άστεγων» βρίσκεται στην οδό Θεοφράστου 24 στη Μυτιλήνη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey