Η Παλλεσβιακή Ένωση στις «Ιωνικές Μέρες»

01/07/2012 - 05:56
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης «Λέσβος. Παράδοση και Γεύσεις», η Παλλεσβιακή Ένωση Ν. Ιωνίας και Ηρακλείου Αττικής θα δώσει ξανά το παρών στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος Ν. Ιωνίας, δηλαδή στις «Ιωνικές Μέρες Πολιτισμού και Παράδοσης».
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης «Λέσβος. Παράδοση και Γεύσεις», η Παλλεσβιακή Ένωση Ν. Ιωνίας και Ηρακλείου Αττικής θα δώσει ξανά το παρών στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος Ν. Ιωνίας, δηλαδή στις «Ιωνικές Μέρες Πολιτισμού και Παράδοσης», που φέτος διεξάγονται το χρονικό διάστημα από 6 έως 12 Σεπτεμβρίου στο χώρο έναντι του Συνεδριακού Κέντρου (κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό της Ν. Ιωνίας).
Στο πλαίσιο της συμμετοχής της, η Ένωση έχει εξασφαλίσει τόσο δικό της χώρο (περίπτερο) στον οποίο θα εκθέσει υλικό που θα προβάλλει το νομό Λέσβου, όσο και την εκπροσώπησή της στη χορευτική εκδήλωση στις 7 Σεπτεμβρίου, με παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό τμήμα της Ενώσεως Αγριτών Λέσβου «Άγιος Δημήτριος».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey