Έκθεση φωτογραφίας του Θόδωρου Μπαβέα

01/07/2012 - 05:56
Μια πρωτότυπη εκδήλωση εγκαινιάστηκε από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λήμνου στην Αίθουσα Γευσιγνωσίας του Οινοποιείου της ΕΑΣ στη Μύρινα.
Μια πρωτότυπη εκδήλωση εγκαινιάστηκε από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λήμνου στην Αίθουσα Γευσιγνωσίας του Οινοποιείου της ΕΑΣ στη Μύρινα.
Οι επισκέπτες θα μπορούν παράλληλα με την ενημέρωση για τα φημισμένα και διακριθέντα κρασιά της Ένωσης να περπατήσουν και να γνωρίσουν από κοντά τη Φυσική Πινακοθήκη της Λήμνου. Πρόκειται για μια φωτογραφική δουλειά του Θεόδωρου Μπαβέα, που έχει καταγράψει τη δικιά του Λήμνο μέσα από τη φωτογραφία.
Σκοπός της ΕΑΣ Λήμνου είναι αυτή η αίθουσα γευσιγνωσίας να μετατρέπει σε χώρο πολιτισμού, καθώς σύμφωνα με τους διοργανωτές και «η προβολή του κρασιού από την καλλιέργεια, την παραγωγή, τη συσκευασία και την παρουσίαση είναι τέχνη και εκφράζει πολιτισμό». Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Λήμνου, Σάββας Βαρελτζής, τόνισε γι’ αυτήν τη συνεργασία: «Καλούμε τους Λημνιούς και τους επισκέπτες να έρθουν στο Οινοποιείο να δοκιμάσουν και να χαρούν τα κρασιά μας και να δουν τις ομορφιές της Λήμνου μέσα από το φωτογραφικό φακό του κ. Θόδωρου Μπαβέα.»
Η έκθεση θα λειτουργεί κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2010.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey