«Ασυνόδευτοι Ανήλικοι Δημιουργοί» από την Αγιάσο

01/07/2012 - 05:56
Εκδήλωση με θέμα «Ασυνόδευτοι Ανήλικοι Δημιουργοί» οργανώνει η Μονάδα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων «Villa Azadi», του  ιδρύματος «Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ», με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Εκδήλωση με θέμα «Ασυνόδευτοι Ανήλικοι Δημιουργοί» οργανώνει η Μονάδα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Προσφύγων «Villa Azadi», του Ιδρύματος Κοινωνικής Πρόνοιας Αγιάσου «Η ΘΕΟΜΗΤΩΡ», με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Πρόκειται για μία έκθεση των κατασκευών, που παράγουν οι ίδιοι οι φιλοξενούμενοι, ανακυκλώνοντας αντικείμενα, μέσα από τα καλλιτεχνικά εργαστήρια που λειτουργούν στη Μονάδα Φιλοξενίας.
 
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Δεκεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στην Οδό Ναυμάχου Παπανικολή 11, και θα παραμείνει ανοιχτή τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή, από τις 12 το πρωί ως τις 8 το βράδυ.
Την Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου, πρώτη μέρα της έκθεσης, στις 6 το απόγευμα, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των εκθεμάτων.
Σκοπός αυτής της πολιτιστικής παρέμβασης, που θα έχει τη μορφή bazaar, είναι η πώληση των καλλιτεχνικών κατασκευών, αλλά και η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων που θα επισκεφθούν την έκθεση, μέσα από την ανάδειξη της δημιουργικότητας, της ευαισθησίας και της φαντασίας, που μπορεί να «κουβαλά στις αποσκευές της», μία ευάλωτη κοινωνική ομάδα, όπως οι ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, με το τηλέφωνο 22520 22259.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey