Εκλογικό βαρόμετρο

23/04/2014 - 13:53

Με όπλο την ...παράδοση της στήλης σε καίριους σχολιασμούς και επιτυχημένες προβλέψεις από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, πάλι κοντά σας. Είναι αυτό που λένε «αν δε βλογήσεις τα γένια σου...»

Με όπλο την ...παράδοση της στήλης σε καίριους σχολιασμούς και επιτυχημένες προβλέψεις από προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, πάλι κοντά σας. Είναι αυτό που λένε «αν δε βλογήσεις τα γένια σου...»

Στο θέμα μας όμως. Λαμπροβδομάδα μεν, λιγότερο από τέσσερις βδομάδες πριν τις εκλογές δε, και το κλίμα παραμένει υποτονικό.
Κάτι μου λέει ότι οι επικεφαλής έχουν ρίξει το βάρος στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων, οπότε εξ αντικειμένου υποβαθμίζουν άλλες δημόσιες δραστηριότητες.

Πολύ περισσότερο στα δημοτικά ψηφοδέλτια, όπου ο τεράστιος αριθμός υποψηφίων που απαιτείται, κάνει το γρίφο δυσεπίλυτο.

Οι πρώτες ανακοινώσεις ονομάτων όμως και των τεσσάρων συνδυασμών του Δήμου Λέσβου, αν μη τι άλλο είναι ενδιαφέρουσες.

Όπου οι μεν Γαληνός και Ξύδας συναγωνίζονται σε ηχηρά ονόματα παλιών και νέων στελεχών και οι κομματικές διαχωριστικές γραμμές φαίνεται να μην κυριαρχούν πλέον.

Οι δε Γεωργούλας -λιγότερο- και Τσιριγώτη -περισσότερο- μπορεί να μην έχουν μαζική διείσδυση σε άλλους πολιτικούς χώρους πλην εκείνου που βασικά τους υποστηρίζει, πλην όμως στον ευρύτερο χώρο τους, δίνουν την αίσθηση πανστρατιάς.

Υπάρχει όμως και πέμπτος συνδυασμός στο Δήμο Λέσβου με την επωνυμία «Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών» με επικεφαλής τον Κουρτζή.
Με ενδιαφέρουσες θέσεις αλλά κρίσιμο είναι αν θέλει να φτάσει με πιθανότητες στις εκλογές, να ανακοινώσει έγκαιρα και επαρκή αριθμό υποψηφίων.

Όσον αφορά στην Περιφέρεια, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πράγματα είναι πιο εύκολα και όλοι οι συνδυασμοί είναι έτοιμοι.

Πληροφορίες -έγκυρες και όχι κατά τα γούστα ορισμένων που νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο- από τις πρώτες δημοσκοπήσεις, αύριο!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey