Μέρα νύχτα

30/10/2013 - 15:19

H ταβέρνα «Το Ζουμπούλι», στη Δ. Βερναρδάκη (πίσω από το «Μουσικό Καφενείο»), είναι μια από τις παλιότερες ταβέρνες της πόλης.

H ταβέρνα «Το Ζουμπούλι», στη Δ. Βερναρδάκη (πίσω από το «Μουσικό Καφενείο»), είναι μια από τις παλιότερες ταβέρνες της πόλης. Ο μοναδικά διακοσμημένος του χώρος με τα εκατοντάδες μηνύματα στους τοίχους, τα πήλινα σερβίτσια, αλλά πάνω από όλα οι πλούσιες και ξεχωριστές γεύσεις των φαγητών του, καθιστούν «Το Ζουμπούλι» ένα ζεστό χειμωνιάτικο στέκι για τη διασκέδασή σας.

Ο «Ευκάλυπτος», στην Παναγιούδα, σας περιμένει στη μεγάλη του αίθουσα και τώρα που ο καιρός σιγά - σιγά ψυχραίνει! Το όμορφο περιβάλλον, η καθαρή ατμόσφαιρα και η πάντα αψεγάδιαστη κουζίνα έχουν κερδίσει την προτίμηση και την εκτίμηση όλων μας.

Ένα νέο ψητοπωλείο στην πόλη μας έκανε την εμφάνισή του πριν από τρεις μέρες και ονομάζεται «Κάτι Ψήνεται». Βρίσκεται στην Ελευθερίου Βενιζέλου, απέναντι από τη μαρίνα Μυτιλήνης, και μας περιμένει καθημερινά να δοκιμάσουμε τις γεύσεις του, είτε εκεί είτε στη διεύθυνσή μας μετά από τηλεφωνική παραγγελία. Επισκεφτείτε το!

Τώρα που ακόμα ο καιρός επιτρέπει τις αποδράσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε το Σκαμνιούδι, το γραφικό λιμανάκι του Λισβορίου, και να απολαύσετε στα δυο παραδοσιακά ταβερνάκια δίπλα στη θάλασσα, που είναι ανοιχτά αυτή την περίοδο, λαχταριστούς γκιουζλεμέδες, ντόπια κρεατικά ψημένα στα κάρβουνα και τον περίφημο κόκορα πιλάφι.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey