Μια ήπειρος σε νάρκη

03/12/2019 - 16:25

Να με συγχωρήσουν οι διάφοροι πολιτικοί και στρατιωτικοί αναλυτές καθώς και οι απολογητές του ευρωπαϊκού ουμανισμού, αλλά το προσφυγικό πρόβλημα όπως το αντιμετωπίζουμε εδώ και πέντε χρόνια (μετά δηλαδή τη συριακή ρήξη) ξεπερνάει κατά πολύ τα συνήθη προβλήματα και ανάγεται σε παγκόσμια θηριωδία.

Εδώ έχουμε πολιτισμική σύγκρουση δύο κόσμων:

Εμείς βάζουμε στη μια ζυγαριά τις θυγατέρες του Δαναού (τις «Ικέτιδες του Αισχύλου» δηλαδή), το «ουκ ένι δούλος ή ελεύθερος» του Παύλου και το «αγαπάτε αλλήλους» του Χριστού, και οι άλλοι βάζουν στο άλλο τάσι της το «εξολοθρεύστε του απίστους».

Η ζυγαριά, παρά τα αναμενόμενα, ήδη γέρνει προς ανατολάς.

Η εισβολή και η μετατόπιση των πληθυσμών γίνεται αμείωτα και μεθοδικά και η Ευρώπη παρακολουθεί ανήμπορη και μισοναρκωμένη με το πολιτισμικό της αναισθητικό.

Η «Τζιχάντ» είναι, για όσους γνωρίζουν, βασικό δόγμα και ο έκτος πυλώνας του Ισλάμ, μάλιστα δε η υποκατηγορία του «τζιχάντ αλ σάιφ» είναι η «διά ξίφους επιβολή».

Όσο και να προσπαθεί η ισλαμική θεολογία να εντοπίσει και να κατατάξει την τζιχάντ περισσότερο στο πεδίο του ασκητικού και ηθικοπνευματικού αγώνα, στην πράξη δεν παύει να είναι ένας ελκυστικός «ιερός πόλεμος κατά των απίστων».

Οι ισλαμιστές έχουν καταργήσει στην ουσία τις έννοιες έθνος και οικογένεια.

Οραματίζονται μια θρησκευτική πανεθνική οντότητα και το μόνο που τους ενοχλεί είναι οι δύο μεγάλες εσωθρησκευτικές φράξιες, των Σουνιτών και των Σιιτών και ποια θα έχει την πρωτοκαθεδρία κατά τόπο.

Όλοι αυτοί οι λαοί, ποτισμένοι με το αφιόνι της θρησκείας, ξεχάσανε τα έθνη τους, έθνη πανάρχαια και πολλά από αυτά σπουδαία από άποψη ιστορίας, παραδόσεων και πολιτισμού.

Ξεχάσανε όμως και το θεσμό της οικογένειας. Γι αυτούς οικογένεια είναι η μήτρα που θα πολλαπλασιάσει τους πιστούς.

Μου έκανε τρομερή εντύπωση η ακόλουθη δήλωση από τις πρόσφατες περί του προσφυγικού ειδήσεις:

Στην Ελλάδα υπάρχουν αυτή τη στιγμή περίπου πέντε χιλιάδες ασυνόδευτα παιδιά μωαμεθανών. Τα χίλια πεντακόσια από αυτά είναι ορφανά, ενώ τα τρεις χιλιάδες πεντακόσια έχουν γονείς που ζουν στη βόρεια Ευρώπη και τα περιμένουν!!

Πώς βρέθηκαν αυτοί εκεί, και τι είδους μέριμνα έδειξαν για τα τέκνα τους εν μέσω πολέμου;...

Μαθαίνω επίσης ότι η Γερμανία έχει ήδη ενσωματώσει στο εργατικό της δυναμικό 900.000 πρόσφυγες. Έχει μελετήσει το πού θα οδηγήσει αυτή η ετερόκλητη ενσωμάτωση;...

Εν τω μεταξύ και όπως τέλειωνα αυτό το άρθρο άκουσα στην τηλεόραση τη φαιδρή -αν μη τι άλλο- δήλωση Έλληνα βουλευτή ότι «είναι κτηνωδία να στήνονται ψησταριές με χοιρινά σουβλάκια δίπλα στα ΚΥΤ (!!)

Την αρχική θυμηδία επακολούθησε αμέσως η σατανική σκέψη ότι αυτό θα ήταν ίσως ένα πολύ ειρωνικό πλην αποτελεσματικό μέσο αντίδρασης .....

Είναι ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία που η δυστυχία είναι τόσο ύπουλη και τόσο καλά οργανωμένη, και καλά θα κάνει η Γηραιά Ήπειρος να βγει από τη νάρκη της προτού είναι πολύ αργά.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey