Ενημέρωση ΔΕΠΑΝΟΜ στο Ν. Σηφουνάκη για το Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Ξεκινά σύντομα η Γ΄ Πτέρυγα

10/01/2013 - 16:06

Προχωρά η υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο για την έναρξη κατασκευής του μεγάλου έργου τής Γ΄ Πτέρυγας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και της ανακαίνισης της παλαιάς πτέρυγας, όπως ενημέρωσε την Τρίτη το Νίκο Σηφουνάκη ο διευθύνων σύμβουλος της Δημόσιας Επιχείρησης Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων (ΔΕΠΑΝΟΜ), Ι. Φωτάκης.

Προχωρά η υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο για την έναρξη κατασκευής του μεγάλου έργου τής Γ΄ Πτέρυγας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και της ανακαίνισης της παλαιάς πτέρυγας, όπως ενημέρωσε την Τρίτη το Νίκο Σηφουνάκη ο διευθύνων σύμβουλος της Δημόσιας Επιχείρησης Ανέγερσης Νοσηλευτικών Μονάδων (ΔΕΠΑΝΟΜ), Ι. Φωτάκης. Με τη συμβασιοποίηση του έργου ξεκινά και η υλοποίηση της πιο μεγάλης κτηριακής παρέμβασης που χρηματοδοτεί το ΕΣΠΑ στη Λέσβο.

Επιβεβαιώνοντας και πρόσφατο πρωτοσέλιδο δημοσίευμά μας, ο κ. Φωτάκης ενημέρωσε το βουλευτή ότι η εμπλοκή που είχε δημιουργηθεί, άρθηκε με απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, σύμφωνα με την οποία αναιρείται προηγούμενη απόφαση ακύρωσης του διαγωνισμού δημοπράτησης.

Το έργο που έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 25,2 εκατ. ευρώ, προβλέπει τη δημιουργία δύο νέων κτηρίων, την ανακαίνιση των υπαρχόντων, τη δημιουργία νέου βιολογικού καθαρισμού, καθώς και την προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού. Με την ολοκλήρωση αυτού του μεγάλου έργου, όπως τόνισε ο κ. Σηφουνάκης, το νησί θα αποκτήσει μία σύγχρονη νοσοκομειακή υποδομή, ικανή να εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Περιφέρειας Β. Αιγαίου, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης στους κατοίκους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey