Από τον Σύλλογο Λέσβου Αγωνιστικού Μπριτζ

Επετειακό τουρνουά ΜΠΡΙΤΖ Ανατολικής Ελλάδας & Νήσων Αιγαίου 2022

15/06/2022 - 09:30

Ο Σύλλογος Λέσβου Αγωνιστικού Μπριτζ, με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του, διοργανώνει το Επετειακό Τουρνουά Ανατολικής Ελλάδας και Νήσων Αιγαίου στις 30 Ιουνίου-3 Ιουλίου 2022.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Elysion Boutique Hotel στη Νεάπολη Μυτιλήνης (10 μέτρα από την θάλασσα, δίπλα στο αεροδρόμιο ) ως εξής :

Α) Αγώνας ομάδων ΟΠΕΝ, 2ης βαθμίδας

  • 1 η ημερίδα Πέμπτη 30 Ιουνίου, ώρα έναρξης 20.30
  • 2 η ημερίδα Παρασκευή 1 Ιουλίου, ώρα έναρξης 20.30

Β) Αγώνας ομάδων 1-9, 3ης βαθμίδας

  • 1 η ημερίδα Πέμπτη 30 Ιουνίου, ώρα έναρξης 20.30
  • 2 η ημερίδα Παρασκευή 1 Ιουλίου, ώρα έναρξης 20.30

Η κίνηση θα καθοριστεί ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές μέχρι και μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Έπαθλα θα δοθούν στις 3 πρώτες ομάδες της γενικής κατάταξης.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο εθνικός διαιτητής της ΕΟΜ κ. Μίλτος Κουτούγκος.

Δικαιώματα συμμετοχής 100€/ομάδα με όλες τις εκπτώσεις για νέους, στρατευμένους και άνεργους που ισχύουν για τους αγώνες της ΕΟΜ

Γ) Αγώνας ζευγών ΟΠΕΝ, 2ης βαθμίδας , αγώνας ζευγών *1-9 3ης βαθμίδας, αγώνας ζευγών *1-6 3ης βαθμίδας και * μαθητικό 5ης βαθμίδας,

  • 1 η ημερίδα Σάββατο 2 Ιουλίου,   ώρα έναρξης 30
  • 2 η ημερίδα Σάββατο 2 Ιουλίου,   ώρα έναρξης 30
  • 3 η ημερίδα Κυριακή 3 Ιουλίου,   ώρα έναρξης 30 Δηλώσεις συμμετοχής δεκτές μέχρι και την έναρξη της 2ης ημερίδας των ομάδων (Παρασκευή 01/7).

*Οι αγώνες 1-9, 1-6 και μαθητών, θα διεξαχθούν εφόσον υπάρχει συμμετοχή, τουλάχιστον 4 τραπεζιών, διαφορετικά θα γίνει ενσωμάτωση στην αμέσως ανώτερη κατηγορία αγώνα , κατά την κρίση του διαιτητή.

Εκπρόθεσμες δηλώσεις θα γίνουν δεκτές μόνο εφόσον εξυπηρετούν την κίνηση του αγώνα. Έπαθλα θα δοθούν στα 3 πρώτα ζεύγη της γενικής κατάταξης και στους νικητές των τριών ημερίδων.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο εθνικός διαιτητής της ΕΟΜ κ. Μίλτος Κουτούγκος.

Δικαιώματα συμμετοχής 30€ ανά αθλητή με όλες τις εκπτώσεις για νέους, στρατευμένους και άνεργους που ισχύουν για τους αγώνες της ΕΟΜ.

Όλες οι ημερίδες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τον ισχύοντα ΔΚΑΜ 2017και τους πάγιους κανονισμούς της ΕΟΜ και θα αποδοθούν οι ανάλογοι βαθμοί διάκρισης

Δηλώσεις συμμετοχής: Στο site της ΕΟΜ

Συσκευές επικοινωνίας - Κάπνισμα - Ηλεκτρονικό τσιγάρο Απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων ή άλλων συσκευών επικοινωνίας. Απαγορεύεται το κάπνισμα ή το ηλεκτρονικό τσιγάρο εντός της αίθουσας των αγώνων. Οι παραβάτες θα διώκονται πειθαρχικά από τον διαιτητή.

Υγειονομικό πρωτόκολλο: Θα εφαρμοστεί το τότε ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η Επιτροπή Εφέσεων: Η μόνιμη επιτροπή εφέσεων της ΕΟΜ

Οργανωτική επιτροπή ορίζεται το ΔΣ του ΣΛΑΜ.

Το Σάββατο μετά το πέρας των αγώνων θα ακολουθήσει εορταστικό πάρτι με μουσική και μπουφέ δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου Elysion Boutique Hotel, προσφορά του συλλόγου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ο ΣΛΑΜ ευχαριστεί ξεχωριστά τον Σύλλογο Μπρίτζ Ρόδου που παραχώρησε τη σειρά του για τη διοργάνωση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Αν Ελλάδας και Νήσων το 2022, προκειμένου να εορταστούν τα 20 χρόνια λειτουργίας του ΣΛΑΜ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 6932488068 Ι Καλλιόπη Μπάμπου & 6936696525 Ι Βίκτωρ Ταπανλής.  

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey