Νυφικό μακιγιάζ

27/02/2014 - 20:59

Μια από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας είναι η μέρα του γάμου της. Αυτήν τη μέρα θα πρέπει να δείχνει και να αισθάνεται όμορφη. Να είναι η λαμπερή πρωταγωνίστρια χωρίς να μοιάζει ψεύτικη ή υπερβολική.

Μια από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή μιας γυναίκας είναι η μέρα του γάμου της. Αυτήν τη μέρα θα πρέπει να δείχνει και να αισθάνεται όμορφη. Να είναι η λαμπερή πρωταγωνίστρια χωρίς να μοιάζει ψεύτικη ή υπερβολική.

Αφού λοιπόν έχει επιλέξει το νυφικό, το διακοσμητικό κομμάτι του γάμου και το χτένισμά της, έρχεται η σειρά τού μακιγιάζ. Το στυλ που θα επιλέξει, θα πρέπει να την εκφράζει, να είναι σε αρμονία με την καθημερινή της εικόνα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Ήδη στο μυαλό κάθε μέλλουσας νύφης υπάρχει μια εικόνα για το πώς θα ήθελε να δείχνει εκείνη την ημέρα.

Κάθε χρόνο υπάρχουν κάποιες τάσεις για τα επικρατέστερα νυφικά μακιγιάζ. Για τη φετινή σαιζόν, νούμερο ένα αποτελεί το φυσικό (natural) look, που μπορεί να φορεθεί από όλες τις νύφες.

Πρωταγωνιστούν τα γήινα παλ χρώματα στα μάτια, απαλά μάγουλα και χείλη στις αποχρώσεις του σομόν, ροζ και ροδακινί. Ασφαλής επιλογή για τη γυναίκα που λατρεύει το κλασσικό και φυσικό αποτέλεσμα.

Ακολουθεί το χρυσό σε όλες του τις αποχρώσεις. Ταιριάζει τέλεια σε ένα μαυρισμένο από τον ήλιο δέρμα και γενικά στις πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Τα χρώματα που το συνοδεύουν, είναι το μπρονζέ και οι αποχρώσεις τού καφε, lip-gloss στην απόχρωση των χειλιών και για ρουζ, μπρονζέ-χρυσό ή καφέ-πορτοκαλί. Τέλος, το ροζ, το κλασσικό χρώμα της νύφης. Μπορείτε να επιλέξετε σκιές από το πιο σκούρο μωβ έως το πιο αγνό ροζ. Σ’ αυτά τα χρώματα θα κινηθούν μάγουλα και χείλη.

Πέραν αυτών των προτάσεων που αποτελούν τάσεις της μόδας, θα μπορούσαμε να δώσουμε και κάποιες απλές συμβουλές όχι μόνο για το νυφικό, αλλά και ένα επίσημο μακιγιάζ για κάποιο ξεχωριστό γεγονός (κουμπάρα, νονά κ.λπ.).

Αν έχετε ανοιχτό χρώμα μαλλιών ή με ανταύγειες, δοκιμάστε παλέτες των ροζ και του ροδακινί. Στην καστανή θα ταίριαζαν χρώματα όπως το κόκκινο, το καφέ και το έντονο ροζ. Εάν έχετε σκούρα ματιά, μια σκιά σε σμαραγδί με γκρι ή μαύρο μολύβι, θα τα έδειχνε πολύ εντυπωσιακά. Έχετε σκούρα καστανά ή μαύρα μαλλιά, φορέστε πολύ διακριτικές αποχρώσεις στα μάτια και τόλμησε ένα εντυπωσιακό κόκκινο κραγιόν στα χείλη. Αν η επιδερμίδα σας είναι πολύ ανοιχτόχρωμη, τονίστε τα μάτια σας με καφέ και όχι μαύρο μολύβι. Στις κοκκινομάλλες ταιριάζουν πολύ τα καφέ, ροζ και μπρονζέ.

Τι να αποφύγετε!

- Τη μεγάλη ποσότητα glitter: απλώνεται παντού και χαλάει το τελικό αποτέλεσμα.

- Τη μονοτονία της μονοχρωμίας. Παίξτε με τα χρώματα δημιουργήσετε μικρές καλόγουστες αντιθέσεις.

- Τέλος, προσέχουμε τους τόνους τού μακιγιάζ. Όταν τονίζουμε τα μάτια, τα χείλη είναι πιο απαλά και το αντίθετο.

Για να αισθάνεστε πιο ασφαλείς για τις επιλογές σας και σίγουρες για το αποτέλεσμα, απευθυνθείτε σε επαγγελματία τού μακιγιάζ και απολαύστε το ρόλο που σας ταιριάζει, αυτόν της πρωταγωνίστριας!!!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey