Ανοιχτές εκδηλώσεις για ενημέρωση των δημοτών εξετάζει ο Δημήτρης Βουνάτσος…

«Θα κάτσουμε σαν κότες;»

08/03/2014 - 14:05

Σήμερα το πρωί στις 11, ο δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, που μαζί με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Βατό παρακολούθησαν όλη τη συζήτηση στη Βουλή, επιστρέφοντας στη Μυτιλήνη θα έχει συνάντηση με το σύνολο των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας.

Σήμερα το πρωί στις 11, ο δήμαρχος Λέσβου, Δημήτρης Βουνάτσος, που μαζί με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Βατό παρακολούθησαν όλη τη συζήτηση στη Βουλή, επιστρέφοντας στη Μυτιλήνη θα έχει συνάντηση με το σύνολο των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας. Σκοπός της συγκέντρωσης θα είναι η ενημέρωση για τα όσα έγιναν στη Βουλή στο πλαίσιο της μη αποδοχής της τροπολογίας Σηφουνάκη, όπως και για το τι μέλλει γενέσθαι δεδομένης της δυνατότητας που υπάρχει να προχωρήσει η διάσπαση μέσω τροπολογίας του υπουργού Εσωτερικών.

Ο δήμαρχος χθες το μεσημέρι δεν είχε καταλήξει σε συγκεκριμένο σχέδιο για το πώς θα κινηθεί η παράταξή του βάσει των νέων εξελίξεων, αλλά θεωρούσε επιβεβλημένο να γίνει το παν ώστε να ενημερωθεί διεξοδικά η κοινή γνώμη για ό,τι έγινε. Σκεφτόταν μάλιστα να προγραμματιστούν ανοιχτές εκδηλώσεις σε Μυτιλήνη και Καλλονή, πρόταση που θα θέσει σήμερα προς συζήτηση.

«Αυτό που ξέρω, είναι ότι δεν πρέπει μοιρολατρικά να δεχθούμε τετελεσμένα και να κάτσουμε χωρίς αντίδραση, σαν κότες. Αν μη τι άλλο, πρέπει ο κόσμος να μάθει και να τιμωρηθούν όσοι άφησαν να χαθεί η ευκαιρία να σπάσει ο Δήμος-τέρας», σχολίασε ο κ. Βουνάτσος.

Για βιολογικό νότιας πόλης
Χθες το πρωί, οι κ.κ. Βουνάτσος και Βατός επισκέφτηκαν για ακόμη μία φορά το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, προκειμένου να ενημερωθούν για την εξέλιξη της πρότασης του Δήμου Λέσβου που αφορά στην ένταξη του βιολογικού της νότιας πόλης της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με τα όσα τούς πληροφόρησαν τα αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη, μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα ενταχθεί το έργο ή μέρος του στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠΠΕΡΑΑ) ή στο νέο ΕΣΠΑ, στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Βορείου Αιγαίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey