«Άμεση αποκατάσταση του Γιάννη Γιαννέλλη» ζητά η ΝΟΔΕ Λέσβου

Μαζεύοντας τα ασυμμάζευτα…

20/04/2012 - 13:21

«Για την τιμή των όπλων κυριολεκτικά», η ΝΟΔΕ Λέσβου τής Ν.Δ. ζήτησε από το κόμμα την άμεση αποκατάσταση του Γιάννη Γιαννέλλη, δίχως όμως να φαίνεται πως με την ενέργειά της μπορεί να καταφέρει κάποια αλλαγή στην ειλημμένη απόφαση.

«Για την τιμή των όπλων κυριολεκτικά», η ΝΟΔΕ Λέσβου τής Ν.Δ. ζήτησε από το κόμμα την άμεση αποκατάσταση του Γιάννη Γιαννέλλη, δίχως όμως να φαίνεται πως με την ενέργειά της μπορεί να καταφέρει κάποια αλλαγή στην ειλημμένη απόφαση. Στοιχειωδώς δεν καταφέρνει ούτε να διασκεδάσει τις αρνητικότατες εντυπώσεις που δημιούργησε στο σύνολο των πολιτών του Νομού Λέσβου η αιφνίδια αποπομπή του κ. Γιαννέλλη απ’ το ψηφοδέλτιο.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του αποκλεισμού του, η ΝΟΔΕ Λέσβου - όπως τονίζει σε λιτή ανακοίνωσή της, που εκδόθηκε ύστερα από συνεδρίασή της το βράδυ της Τετάρτης - προχώρησε σε άμεση επικοινωνία με τα κεντρικά του κόμματος. «Έλαβε την ενημέρωση ότι αιτία του αποκλεισμού του ήταν οι εκ του νόμου προβλεπόμενοι λόγοι ποσόστωσης για τη συμμετοχή γυναικών και η ανανέωση των ψηφοδελτίων. Επειδή όμως η πράξη αυτή δεν ανταποκρίνεται στην ιστορία και την προσφορά ενός επιφανούς στελέχους της παράταξής μας, η ΝΟΔΕ Λέσβου ομόφωνα ζητά από την ηγεσία του κόμματος την άμεση αποκατάσταση του Γιάννη, ισάξια της προσφοράς και της ιστορίας του.»

«Και εσωτερικές διαμάχες»
Για το ίδιο θέμα, μετά τις δηλώσεις των έως πρότινος συνυποψηφίων του κ. Γιαννέλλη ανακοίνωση εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου τού ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, σχολιάζοντας πως όταν μπαίνει σε συζήτηση το ζήτημα της άσκησης της κυβερνητικής εξουσίας από την Αριστερά, αμέσως οι συνομιλητές προβάλλουν το επιχείρημα της έλλειψης συνεννόησης ανάμεσα στα κόμματα που την απαρτίζουν. Αποφεύγουν, ωστόσο, όπως συνεχίζει το σχόλιο, να επισημάνουν ότι σήμερα και το πολιτικό φάσμα της Δεξιάς «εκφράζεται από πέντε αντιμαχόμενα κόμματα (Ν.Δ., ΛΑΟΣ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Δημοκρατική Συμμαχία, Χρυσή Αυγή), ενώ και ο πρώην χώρος τού ΠΑΣΟΚ από τουλάχιστον τρία. Το σκηνικό συμπληρώνεται από εσωτερικές διαμάχες, όπως συνέβη με τον αποκλεισμό του κ. Γιαννέλλη. Κατά συνέπεια, είναι τουλάχιστον αστείος ο ισχυρισμός ότι όλοι αυτοί, ή οι περισσότεροι από αυτούς, μπορούν να κυβερνήσουν με υπευθυνότητα τη χώρα και ότι έχουν δήθεν προτάσεις κ.λπ..»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey