Των φρονίμων τα παιδιά

Κάλεσμα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού σε πολιτιστικούς συλλόγους & μουσικά σχήματα να καταθέσουν προτάσεις για το Λεσβιακό Καλοκαίρι

17/01/2022 - 10:00

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης, στο πλαίσιο του έγκαιρου προγραμματισμού για το Λεσβιακό Καλοκαίρι 2022, προσκαλεί τους Πολιτιστικούς Συλλόγους – φορείς που ενδιαφέρονται, να υποβάλουν τις προτάσεις τους, οι οποίες θα πρέπει να είναι συγκεκριμένες, με ενδεικτική ημερομηνία και προϋπολογισμό.

Επίσης, καλούνται τα μουσικά σχήματα – συγκροτήματα που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος, να δηλώσουν συμμετοχή. Απαραίτητη προϋπόθεση, τα μέλη τους να είναι εγγεγραμμένα ή στο μητρώο καλλιτεχνών ή να δύναται να ασφαλιστούν.

Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων-συμμετοχών είναι η 11/3/2022.

«Θα επιθυμούσαμε οι φορείς να είναι συνεπείς στην υποβολή των προτάσεων, διότι ο έγκαιρος προγραμματισμός θα συμβάλει στην καλύτερη οργάνωση του Λεσβιακού Καλοκαιριού 2022.

Όλα τα παραπάνω υπό την αίρεση των συνθηκών που θα επικρατούν λόγω COVID-19» αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή προτάσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 22510 37394.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey