Αναμένεται τέλος του μήνα η αντικατάσταση κόμβου φωτεινών σηματοδοτών

Εκτός λειτουργίας τα φανάρια σε Δημοτικό Στάδιο, Ηλία Βενέζη και Βύρωνα Καραπαναγιώτη

03/08/2021 - 15:01

Εκτός λειτουργίας θα βρίσκονται για ένα περίπου μήνα τα φανάρια πλησίον του Δημοτικού Σταδίου, Ηλία Βενέζη (απέναντι) και Βύρωνα Καραπαναγιώτη (στην άνοδο),έως ότου γίνει η προμήθεια των απαραίτητων ανταλλακτικών όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικότερα το πρόβλημα με τις διαρκείς βλάβες, κατά το τελευταίο διάστημα, στους φωτεινούς σηματοδότες, στις οδούς, πλησίον του Δημοτικού Σταδίου, Ηλία Βενέζη (απέναντι) και Βύρωνα Καραπαναγιώτη (στην άνοδο), έχει επιδεινωθεί, παρά τις συνεχείς επισκευαστικές προσπάθειες των συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μυτιλήνης αλλά και του συντηρητή εργολάβου.

Η αιτία αυτής της κατάστασης είναι η παλαιότητα των πλακετών των φωτεινών σηματοδοτών, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ολική αντικατάσταση των συγκεκριμένων σηματοδοτών στον κόμβο αυτό.

Οι ενέργειες

«Ήδη η Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, μόλις ανέκυψε το πρόβλημα, προχώρησε στην παραγγελία αγοράς νέων φωτεινών σηματοδοτών μαζί με ηλεκτρονικό ρυθμιστή (πλακέτας)» αναφέρεται σε δελτίο και σημειώνεται ακολούθως: «Λόγω, λοιπόν, των αντικειμενικών δυσκολιών για την προμήθεια του όλου συστήματος, οι εν λόγω φωτεινοί σηματοδότες θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας για το επόμενο διάστημα. Υπολογίζεται ότι, στο τέλος αυτού του μήνα, θα ολοκληρωθεί η προμήθεια και θα αποκατασταθεί η βλάβη. Γι’ αυτό, μέχρι τότε, ζητούμε την κατανόηση αλλά προπάντων την ΠΡΟΣΟΧΗ και την υπομονή των συνδημοτών μας». 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey