Στην Δημοτική Κοινότητα Λουτρών

Βράβευση αριστούχων μαθητών

12/08/2021 - 14:41

Στον αύλιο χώρο του «Μουσείου Προσφυγικής Μνήμης 1922» και σε συνδιοργάνωση με την Π.Β.Α. πραγματοποιήθηκε, την Δευτέρα 9-8-2021 το απόγευμα, με επιτυχία και αθρόα συμμετοχή, η εκδήλωση για την βράβευση των αριστούχων μαθητών της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρών από τον Σύλλογο Μικρασιατών της Σκάλας Λουτρών «ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΙ», παρουσία της αντιπεριφερειάρχου Πολιτισμού και Οικονομικών κ. Αναστασίας Αντωνέλλη, του προέδρου της Κοινότητας μας, της διευθύντριας και των δασκάλων του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών.      

Στην αρχή της εκδήλωσης έγινε μια σύντομη ενημέρωση από τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Παπαχρυσό, σχετική με τις τρέχουσες δραστηριότητες του Συλλόγου και αμέσως μετά ένα σύντομο αφιέρωμα στα «Σχολεία της Σμύρνης» από το μέλος του Συλλόγου την κ. Μαρία Δασκάλου. 

Οι βραβεύσεις άρχισαν με τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου που διακρίθηκαν στην ζωγραφική και στην έκθεση με θέμα το περιβάλλον.

Οι 4 πρώτες τάξεις είχαν διαγωνιστεί στην ζωγραφική με θέμα: 

«Ζωγράφισε την παραλία των ονείρων σου»

και οι 2 μεγαλύτερες τάξεις στην έκθεση με θέμα:

«Τι θα άλλαζες στο περιβάλλον του χωριού σου» 

Βραβεύτηκαν:

Από την Α! Τάξη η Λιαδέλλη Μάρα και η Μανιάτη Μαρίνα. 

Από την Β! Τάξη η Γκέντση Ελεονώρα και η Κλάβα Ευγλωτία-Μαρία.

Από την Γ! Τάξη η Ντάκα Αντζελική και ο Τατάκης Ιορδάνης..

Από την Δ1! Τάξη η Ζαμτράκη Πελαγία και η Τσολάκη Ελίνα. 

Από την Δ2! Τάξη η Ζέκα Αρμέλα και η Λύρα Ουρανία.

Από την Ε! Τάξη η Γκέντση Μαριτίνα και η Κλάβα Σοφία.

Από την ΣΤ! Τάξη ο Τατάκης Γιώργος και ο Αγιασώτης Ανδρέας-Ταξιάρχης. 

Από την ΣΤ!Τάξη υποδοχής ο Σαίντ Σαμάρι και η Γουσόν Σαμάρι.

Ακολούθησε η βράβευση των αριστούχων παιδιών του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Βραβεύτηκαν:

Από την Α! γυμνασίου ο Στρίγκος Χρήστος, η Βασιλέλλη Μαρία, η Ζούρου Ευαγγελία και η Κέντση Ταξιαρχούλα και η Λιαδέλλη Δωροθέα

Από την Β! γυμνασίου η Μύνικνα Μαρία και η Τριανταφύλλου Θεανώ 

Από την Γ! γυμνασίου η Τρουλινού Αικατερίνη, η Γκίζα Ευστρατία – Γεωργία, η Μολυβιάτου Νίκη και η Κέντζη Μαρία  

Από την Α! λυκείου η Γεωργιτζίκη Παρασκευή, ο Λέλεκας Φίλιππος, η Παπαμακαρίου Ελένη, ο Στρίγκος Μάριος, ο Αρμενάκας Νίκος και ο Αλεξίου Γιώργος.

Από την Β! λυκείου η Μύνικνα Ειρήνη, η Στυψιανού Μυρσίνη, η Ευαγγέλου Χριστίνα, ο Αρμενάκας Παναγιώτης, η Παπαμακαρίου Δούκισσα και  ο Κουκώνης Ραφαήλ-Βασίλειος.

Από την Γ! λυκείου ο Λέλεκας Κωνσταντίνος και  η Αλεξίου Μαρία.

Η βράβευση των διακριθέντων παιδιών του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών έγινε από τους δασκάλους και την διευθύντρια του σχολείου κ. Ερ. Χιωτέλλη και των αριστούχων Γυμνασίου και Λυκείου από την αντιπεριφερειάρχη κ. Αναστασία Αντωνέλλη, από τον πρόεδρο της Κοινότητας Λουτρών κ. Β. Μαμώλη, από την επίτιμη πρόξενο της Γαλλίας για Λέσβο και Λήμνο και συνεργάτιδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας κ. Σ. Τσιριγώτη και από τον συγγραφέα κ. Α. Γονιδέλλη.

 Στην εκδήλωση εκτός από την συμβολή της Π.Β.Α. συμμετείχαν ο ΟΔΕΓ (Οργανισμός Διάδοσης Ελληνικής Γλώσσας) που πρόσφερε μέσω των μελών του ισάριθμα βιβλία και μπάλες για όλα τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών, η κ. Σοφία Τσιριγώτη που πρόσφερε 3 υποτροφίες για παιδιά της ΣΤ΄ τάξης που θα έχουν δηλώσει ως δεύτερη γλώσσα τα Γαλλικά και ο κ. Απόστολος Γονιδέλλης με ένα χρηματικό ποσό των 300 ευρώ που μοιράστηκαν τα παιδιά της Γ΄ Λυκείου με την υψηλότερη βαθμολογία που ήταν η Αλεξίου Μαρία και ο Κωνσταντίνος Λέλεκας.

Η εκδήλωση έκλεισε με δυο τραγούδια που μας είπαν η αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ. Νάσια Δαφιώτη, η οποία είχε και τον συντονισμό της εκδήλωσης, μαζί με τον εξαίρετο δάσκαλο μουσικής κ. Γρηγόρη Μολυβιάτη.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey