Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης «Πράξη»

05/09/2014 - 18:38

Το Φροντιστήριο «Πράξη» ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα καθηγητών με μακρόχρονη εμπειρία στην ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση.

Το Φροντιστήριο «Πράξη» ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα καθηγητών με μακρόχρονη εμπειρία στην ιδιωτική και δημόσια εκπαίδευση.

Μετά από 4 χρόνια λειτουργίας, έχουμε να επιδείξουμε ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν κάθε χρόνο το 100%, με ένα μεγάλο ποσοστό των μαθητών μας να επιτυγχάνει στη σχολή της πρώτης του επιλογής και μάλιστα με πρωτιές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η πρωτιά μαθητή μας σε όλο το Νομό Λέσβου, και πανελλαδικά στη σχολή που επέλεξε. Οι επιτυχίες βέβαια αυτές, μόνο τυχαίες δεν είναι.

Οι αίθουσες του Φροντιστηρίου είναι διαμορφωμένες με τρόπο μοντέρνο και ταυτόχρονα λειτουργικό. Ένα τραπέζι δημιουργεί την αίσθηση ιδιαίτερου μαθήματος και βοηθά το μαθητή να συνεργάζεται με το συμμαθητή του και τον καθηγητή, ώστε να γίνεται συμμέτοχος και όχι παθητικός δέκτης πληροφοριών και κατ’ επέκταση γνώσης, με απώτερο σκοπό βέβαια την απόκτηση γενικής παιδείας και στοχευμένης γνώσης που θα τον βοηθήσει να επιτύχει το στόχο του.

Τα τμήματα είναι αυστηρά ολιγομελή, από 1 έως 4 άτομα, με ομοιογένεια που προκύπτει από το γνωστικό επίπεδο του κάθε μαθητή και την αξιολόγηση από τον εκάστοτε διδάσκοντα. Η διαφορετικότητα του κάθε μαθητή μάς οδηγεί στη δημιουργία τμημάτων 2 ή 3 συνήθως ατόμων, μετά από μηνιαία αξιολόγηση που συνοδεύεται από διαγνωστικά τεστ. Βέβαια υπάρχει πάντα η δυνατότητα ιδιαίτερου μαθήματος ή επιλογής κλειστού τμήματος.

Το διδακτικό προσωπικό του Φροντιστηρίου μας αποτελείται από καθηγητές με μακρόχρονη πείρα στη μέση εκπαίδευση, άρτια καταρτισμένους στις ειδικότητές τους και εξειδικευμένους στην ειδική αγωγή.

Διαθέτουν πλήθος συγγραμμάτων που παρέχονται στους μαθητές μας και είναι υπεύθυνοι για τα συχνά τρίωρα επαναληπτικά διαγωνίσματα υψηλών απαιτήσεων.

Παράλληλα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους γονείς, ενώ είναι πάντα δίπλα στον κάθε μαθητή για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος προκύπτει κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Τη διδακτική αυτή ομάδα ενισχύει η παρουσία διαδραστικού πίνακα, καθώς και η λειτουργία ψηφιακής πλατφόρμας υβριδικής μάθησης.

Το Φροντιστήριο βρίσκεται δίπλα στο μαθητή κάθε στιγμή, μέσω των προγραμμάτων κοινωνικής δικτύωσης και με απομακρυσμένη διδασκαλία μέσω διαδικτυακής κάμερας. Για μας, άλλωστε, η στήριξη του μαθητή μας δε σταματά στο λύκειο, αλλά συνεχίζεται και στη σχολή που έχει περάσει.

Το Φροντιστήριό μας, με συχνές συγκεντρώσεις γονέων και ανοιχτού τύπου σεμινάρια, βοηθά και ενημερώνει τους γονείς σε ειδικά και γενικότερα θέματα. Επίσης παρέχει πλήρη και υπεύθυνη ενημέρωση για το Νέο Λύκειο και τις αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των μαθητών μας, με την παροχή βιβλίου με όλες τις ασκήσεις και τις λύσεις τους από την Τράπεζα Θεμάτων.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές, το πλήθος πακέτων μαθημάτων και τις ειδικές προσφορές σε ευπαθείς ομάδες και αδέλφια, καθιστούν το Φροντιστήριο «Πράξη» το πιο σύγχρονο φροντιστήριο της πόλης και την καλύτερη επιλογή για σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey