Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας

Έως 14 Μαρτίου τρέχει η προθεσμία

06/03/2014 - 14:40

Ξεκίνησε προχτές η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Μαΐου 2014, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Μαΐου.

Ξεκίνησε προχτές η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας εξεταστικής περιόδου Μαΐου 2014, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Μαΐου. Η προθεσμία για τις αιτήσεις λήγει την Παρασκευή 14 Μαρτίου και αυτές υποβάλλονται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Λέσβου, στο Γραφείο 8, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Οι υποψήφιοι της Λήμνου θα υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο Γυμνάσιο Μύρινας.

Οι εξετάσεις αφορούν στα επίπεδα: Α (Α1 «στοιχειώδης γνώση» και Α2 «βασική γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test), στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική Ιταλική και Ισπανική, Β (Β1 «μέτρια γνώση», Β2 «καλή γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική και Γ (Γ1 «πολύ καλή γνώση», Γ2 «άριστη γνώση») σε ενιαία διαβαθμισμένη δοκιμασία (test) στις γλώσσες Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική και Ισπανική.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey