Ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για το ΚΠΕ Ευεργέτουλα

1.500 μαθητές από 80 σχολεία

15/06/2012 - 14:46

Με επισκέψεις πάνω από 80 σχολείων και περίπου 1.500 μαθητών, ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική δράση τού ΚΠΕ Ευεργέτουλα για το φετινό σχολικό έτος.

Με επισκέψεις πάνω από 80 σχολείων και περίπου 1.500 μαθητών, ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική δράση τού ΚΠΕ Ευεργέτουλα για το φετινό σχολικό έτος.

Σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που ήρθαν από τα γειτονικά νησιά της Χίου, της Ικαρίας και της Σάμου τους δύο τελευταίους μήνες, αλλά και η σημαντική συμμετοχή τού ΕΕΕΕΚ Χίου, για τους περισσότερους μαθητές του οποίου η επίσκεψη στο ΚΠΕ ήταν η πρώτη τους έξοδος από το νησί τους, ήταν οι τελευταίες καταγραφές του φορέα.

Όπως τονίζεται σε σχετική του ανακοίνωση, οι μαθητές τού ΕΕΕΕΚ Χίου συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Περιβαλλοντικές Διαδρομές» και είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και με τους μαθητές τού ΕΕΕΕΚ Μυτιλήνης, γεγονός πολύ σημαντικό τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους εκπαιδευτικούς, που μοιράστηκαν τα προβλήματα, τις ανησυχίες και τις ιδέες τους για την εκπαίδευση ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Η παιδαγωγική ομάδα τού ΚΠΕ Ευεργέτουλα, κλείνοντας την εκπαιδευτική της δράση για το σχολικό έτος 2011 - 2012, ευχαριστεί τους μαθητές και εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των σχολείων εντός και εκτός Λέσβου, που επισκέφθηκαν το ΚΠΕ για να παρακολουθήσουν κάποιο από τα εκπαιδευτικά του προγράμματα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey