Τι ζήτησε ο Αντιπρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, κατά τη συνεδρίαση της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος παρουσία Πλακιωτάκη

Την επαναφορά είσπραξης λιμενικών τελών των ερασιτεχνικών σκαφών ζητά ο Παπαδόπουλος

16/09/2021 - 15:17 Ενημερώθηκε 16/09/2021 - 18:39

Από πλευράς των Λιμενικών Ταμείων, ο Αντιπρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος, όπου συμμετείχε και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (ΥΝΑΝΠ), Πλακιωτάκης Ιωάννης, έθεσε το θέμα της έκτακτης επιχορήγησης λόγω μείωσης των εσόδων, ένεκα της πανδημίας του Κορωνοϊού (Covid-19), όσο και την επίσπευση των διαδικασιών για την επαναφορά της είσπραξης των Λιμενικών Τελών των ερασιτεχνικών σκαφών, ανά διετία από τα κατά τόπους Λιμεναρχεία και την άμεση έγκριση των προγραμματισθέντων έργων στο Π.Δ.Ε.2021.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, διεξήχθη στην αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε. (Α’ Προβλήτα), η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (Ε.ΛΙΜ.Ε.), στο οποίο συμμετέχει ως εκλεγμένος και Τακτικό Μέλος του Δ.Σ., ο Αντιπρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Στο Δ.Σ. συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τόσο τους Οργανισμούς Λιμένων Ελλάδος, όσο και τα Δημοτικά- Διαδημοτικά Λιμενικά Ταμεία.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey