Ποιους ιδιοκτήτες αφορά;

Περνάν από ΚΤΕΟ τα Βαρέα Οχήματα της Λέσβου

07/01/2021 - 12:52

Σύμφωνα με Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Μεταφορών και Επικοινωνιών, προσκαλούνται οι ιδιοκτήτες βαρέων οχημάτων (με ΜΙΚΤΟ ΒΑΡΟΣ άνω των 3500 κιλών) με έδρα την Νήσο Λέσβο που το τελευταίο ψηφίο του αριθμού κυκλοφορίας λήγει σε 7 (ΕΠΤΑ) να προσκομίσουν τα οχήματά τους στο Τμήμα ΚΤΕΟ της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου όπως ορίζεται στον παρακάτω πίνακα:

  • Τα οχήματα που διαθέτουν δελτίο τεχνικού ελέγχου μετά την 31 -12-2019 δεν ακολουθούν το πρόγραμμα και προσκαλούνται με την λήξη του δελτίου τους.
  • Όσα οχήματα με βάση της ημερομηνίες του πίνακα δεν προσκομίστηκαν για έλεγχο θεωρούνται εκπρόθεσμα.
  • Εξαιρούνται τα οχήματα μεταφοράς επικίνδυνων υλών (ADR) τα οποία ελέγχονται σύμφωνα με το Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου που διαθέτουν.
  • Η προσέλευση των πολιτών γίνεται μόνο με ραντεβού
  • Η απόφαση μπορεί να αναζητηθεί στην διαύγεια και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
  • Εξαιρούνται της πρόσκλησης τα ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ (ΑΣΤΙΚΑ,ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΑ,ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ,ΣΧΟΛΙΚΑ) ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι, στα τηλέφωνα 2251354100 + 2251354101 + 2251354109 ή να στέλνουν μήνυμα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. + Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey