Ολλανδοί και Βέλγοι στη Μυτιλήνη

01/07/2012 - 05:56
Εκατό Ολλανδούς και Βέλγους τουρίστες την εβδομάδα θα φιλοξενεί από την 1η Απριλίου έως τις 31 Οκτωβρίου τού 2012 το ξενοδοχείο «Lesvos Inn» στους Πύργους Θερμής.
Εκατό Ολλανδούς και Βέλγους τουρίστες την εβδομάδα θα φιλοξενεί από την 1η Απριλίου έως τις 31 Οκτωβρίου τού 2012 το ξενοδοχείο «Lesvos Inn» στους Πύργους Θερμής. Στο μέλλον η συμφωνία θα επεκταθεί προκειμένου το ξενοδοχείο να φιλοξενεί 140 τουρίστες την εβδομάδα. Μέσα από τη συμφωνία αυτή, αναμένεται την επόμενη τουριστική περίοδο να έρθουν στην περιοχή της Θερμής και της Μυτιλήνης 3.000 αλλοδαποί τουρίστες, πράγμα που μεταφράζεται σε 214.000 επιπλέον διανυκτερεύσεις.

Το «Lesvos Inn» είναι ένα ξενοδοχείο που μέχρι τώρα φιλοξενούσε σχεδόν αποκλειστικά Έλληνες τουρίστες. Όμως η οικονομική κρίση μείωσε δραματικά τους Έλληνες τουρίστες που επισκέπτονται τη Λέσβο. Έτσι, η επιχείρηση, για να διασφαλίσει τη βιωσιμότητά της, προχώρησε σε συμφωνία με τον ολλανδικό όμιλο Sundio Group. Τοπικός συνεργάτης του ομίλου είναι το τουριστικό γραφείο «Panatella Holidays».
Ας σημειωθεί ότι η συμφωνία βασίζεται στο σύστημα all inclusive.

Πρώτη φορά…
Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κανιαμός υπογραμμίζει πως με αυτήν τη συνεργασία για πρώτη φορά θα έρθουν αλλοδαποί τουρίστες στην περιοχή της Μυτιλήνης και της Θερμής. Μέχρι τώρα κατά κύριο λόγο οι αλλοδαποί τουρίστες που επισκέπτονταν τη Λέσβο κατευθύνονταν στα τουριστικά χωριά του νησιού, Πέτρα, Μόλυβο, Ερεσό και Πλωμάρι. Τώρα ανοίγει ο δρόμος για να έρθουν οργανωμένα γκρουπ τουριστών από το εξωτερικό και στην περιοχή της Μυτιλήνης και της Θερμής.
«H συνεργασία μας με τον Όμιλο Sundio με το ξενοδοχείο μας “Lesvos Inn” πιστεύω ότι θα φέρει κι άλλους tour operators στην περιοχή της Μυτιλήνης, γεγονός που θα ωφελήσει και άλλες ξενοδοχειακές μονάδες. Επίσης είναι βέβαιο ότι ο Όμιλος Sundio θα αναζητήσει συνεργασίες και με άλλες ξενοδοχειακές μονάδες και ενοικιαζόμενα δωμάτια της περιοχής, ώστε να προσφέρει πολλές εναλλακτικές λύσεις στους πελάτες του.
Πιστεύω ότι τούτη η συνεργασία αποτελεί μια καλή αρχή, τόσο για τη δική μας επιχείρηση, όσο και συνολικά για τον τουρισμό στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης. Είναι αποτέλεσμα των προσπαθειών που καταβάλαμε εγώ και η συνεταίρος μου, Δέσποινα Τριανταφυλίδου, και ο ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου “Panatella Tour”, Φώτης Μιχαλάκης», καταλήγει ο κ. Κανιαμός.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey