«Γκάζι» για το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, με το Σπανό στο τιμόνι

Ξανά η παλιά φρουρά στο Σωματείο των ταξί

12/11/2014 - 15:18

Πραγματοποιήθηκαν χθες οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών Αυτοκινήτων Ε.Δ.Χ. Μυτιλήνης.

Πραγματοποιήθηκαν χθες οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Επαγγελματιών Αυτοκινητιστών Αυτοκινήτων Ε.Δ.Χ. Μυτιλήνης.

Με την παλιά φρουρά να έχει πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης στις εκλογές της Κυριακής, δεν άλλαξε -όπως ήταν αναμενόμενο- ούτε η βασική σύνθεση του συμβουλίου.

Μετά από τις εκλογές που διεξήχθησαν στις 9/11/2014, αντιπροσώπων για την Ομοσπονδία (ΠΟΕΙΑΤΑ) και ελεγκτικής επιτροπής, η νέα σύνθεση ανά όργανο διοίκησης του Συνδέσμου είναι η παρακάτω:

Πρόεδρος ο Παναγιώτης Σπανός, αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνος Νέστορας και γενικός γραμματέας ο Βασίλειος Τσακυράκης. Την υπόλοιπη σύνθεση του Συμβουλίου συμπληρώνουν οι Δημήτριος Κλειδαράς ως ταμίας και Δημήτριος Βαλσάμης, Παντελής Κλειδαράς και Μαρίνος Νέστορας ως μέλη.

Ως αντιπρόσωποι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών εκλέγονται οι Παναγιώτης Σπανός και Βασίλειος Τσακυράκης. Τέλος, για την ελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι Κωνσταντίνος Βερβέρης, Νικόλαος Παυλής και Γεώργιος Ρουμελιώτης.

Άμεσα αναχωρεί για την Αθήνα ο πρόεδρος, Παναγιώτης Σπανός, όπου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ), με αρκετά βαριά αποστολή μάλιστα. Αυτό φυσικά συμβαίνει διότι μία από τις εννέα παρατάξεις που θα διεκδικήσουν έδρες στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, προέρχεται από τη συνεργασία των Συνδέσμων Ιδιοκτητών Ταξί Μυτιλήνης, Σάμου, Θεσσαλονίκης, Κυκλάδων, Λήμνου και άλλων περιοχών, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο Μυτιληνιός Παναγιώτης Σπανός.

Η παράταξη έχει όνομα «Δύναμη Δημιουργίας για ένα άλλο Ταξί» και στο κείμενο αρχών και θέσεων που ανήρτησε στο διαδίκτυο, τονίζεται πως συμμετέχει στις εκλογές ανεξάρτητη, χωρίς την κρυφή ή φανερή στήριξη κάποιου κόμματος.

Αισιόδοξες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως η παράταξη μπορεί να παίξει ακόμα και ρόλο ρυθμιστή στις αρχαιρεσίες του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας, αφού έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τους ιδιοκτήτες που δηλώνουν απογοητευμένοι από όλα τα κόμματα.

Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί από τις έδρες που θα καταφέρει να αποσπάσει από τις συνολικά 21 του συμβουλίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey