Λόγω μηχανικής βλάβης στο πλοίο «Νήσος Σάμος»

Εγκλωβισμένοι στη Χίο 238 επιβάτες!

13/12/2018 - 13:02 Ενημερώθηκε 13/12/2018 - 14:23

Εγκλωβισμένοι στη Χίο παραμένουν από τα ξημερώματα της Πέμπτης οι 238 επιβάτες του πλοίου «Νήσος Σάμος», που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Χίος - Μυτιλήνη, εξαιτίας βλάβης στη δεξιά κύρια μηχανή.

Στο πλοίο υπάρχουν επίσης 69 φορτηγά, 30 Ι.Χ. οχήματα και 13 δίκυκλα. Αν και γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης της βλάβης από κλιμάκιο αρχιμηχανικών από την Αθήνα, προκειμένου το πλοίο να συνεχίσει το προγραμματισμένο δρομολόγιό του, οι επιβάτες δηλώνουν αγανακτισμένοι, αφού όπως επισημαίνουν επί πολλές ώρες δεν υπήρχε η παραμικρή ενημέρωση από το πλήρωμα για το πότε θα μπορέσουν να αναχωρήσουν για τη Μυτιλήνη. Η εταιρεία HSW από την πλευρά της σέρβιρε στους επιβάτες τοστ και καφέ, ενώ δόθηκε και ένα ανοικτό εισιτήριο για τα επόμενα ταξίδια τους.

Η βλάβη δεν μπόρεσε να αποκατασταθεί κι έτσι το «Νήσος Ρόδος», της ίδιας εταιρείας απέπλευσε από τον Πειραιά το μεσημέρι, με προορισμό τη Χίο, ώστε να παραλάβει επιβάτες και οχήματα, μεταφέροντάς τους στη Μυτιλήνη, όπου αναμένεται να φτάσουν λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Το προγραμματισμένο για σήμερα δρομολόγιο από Μυτιλήνη για Χίο Πειραιά θα ξεκινήσει στη 01:00 το βράδυ. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey