Απ’ την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Μυτιλήνη

04/02/2014 - 14:32

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων διοργανώνει στη Μυτιλήνη η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), το διάστημα από τέλη Μαρτίου έως τέλη Μαΐου. 

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων διοργανώνει στη Μυτιλήνη η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), το διάστημα από τέλη Μαρτίου έως τέλη Μαΐου. Το πρόγραμμα που τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Λέσβου, απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ, ή σε όσους έχουν τουλάχιστον οκταετή εμπειρία στην άσκηση διοίκησης σε επιχείρηση από θέση ευθύνης.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΕΔΕ που έχει διεξαγάγει και υλοποιεί ανάλογα προγράμματα σε πολλές μεγάλες πόλεις σ’ όλη τη χώρα, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Μυτιλήνη θα ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί το Μάιο. Θα διεξάγεται δύο με τρεις φορές το μήνα, απόγευμα Παρασκευής 5:30 - 9:00 και Σάββατο 09:00 π.μ. - 4:30 μ.μ..

Οι συμμετέχοντες πρέπει να γνωρίζουν πως εκτός της επιμόρφωσης, στο δικαίωμα συμμετοχής περιλαμβάνονται: πιστοποιητικό προγράμματος, βιβλία, σημειώσεις, βοηθήματα, φωτοαντίγραφα, αναλώσιμα, καφές, αναψυκτικά, σνακ.

Η εγγραφή γίνεται με αποστολή της αίτησης εγγραφής στη Γραμματεία του προγράμματος, καθώς και σχετικού βιογραφικού σημειώματος με φωτογραφία. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των συμμετοχών, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων, η δε τελική επιλογή θα γίνει μετά από προσωπική συνέντευξη των υποψηφίων, αν αυτό απαιτηθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία τής ΕΕΔΕ, Λέοντος Σοφού 3, 54626 - Θεσσαλονίκη, 8ος όροφος, στα τηλέφωνα 2310 516639 και 2310 522314, fax: 2310 546218 (αρμόδια: Πολυξένη Ηλία), στην ιστοσελίδα www.eede.gr ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , αλλά και στη Μυτιλήνη, στο Γιάννη Ιατρέλλη, στα τηλέφωνα 6948 207647 και 22511 00340.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey