Στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών

Εννιά θέσεις εργασίας

26/11/2013 - 14:37

Συμβάσεις μίσθωσης έργου με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (EKKE) θα συνάψουν όσοι επιλεγούν για την εκτέλεση του έργου «Ανάπτυξη εργαλείων για την ενσωμάτωση της ισότητας των φύλων στις δημόσιες πολιτικές»,

Συμβάσεις μίσθωσης έργου με το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών (EKKE) θα συνάψουν όσοι επιλεγούν για την εκτέλεση του έργου «Ανάπτυξη εργαλείων για την ενσωμάτωση της ισότητας των φύλων στις δημόσιες πολιτικές», που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του ΕΣΠΑ «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007 - 2013».

Οι θέσεις που θα καλυφθούν είναι:

- Μία θέση Κοινωνικού Επιστήμονα με ειδίκευση σε θέματα φύλου, με προϋπολογισμό αμοιβής ανατιθέμενου έργου τις 8.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων), για 20 μήνες.

- Μία θέση Κοινωνικού Επιστήμονα με ειδίκευση στις πολιτικές ισότητας των φύλων, με προϋπολογισμό αμοιβής ανατιθέμενου έργου τις 8.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων), για 20 μήνες.

- Μία θέση Στατιστικού Επιστήμονα, με προϋπολογισμό αμοιβής ανατιθέμενου έργου τις 5.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων), για έξι μήνες.

- Μία θέση Επιστήμονα Πληροφορικής, με προϋπολογισμό αμοιβής ανατιθέμενου έργου τις 15.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων), για 20 μήνες.

- Μία θέση Κοινωνικού Επιστήμονα με ειδίκευση σε θέματα φύλου, με προϋπολογισμό αμοιβής ανατιθέμενου έργου τις 5.000 ευρώ, για έξι μήνες.

- Μία θέση Κοινωνικού Επιστήμονα με ειδίκευση σε θέματα ισότητας των φύλων με προϋπολογισμό αμοιβής ανατιθέμενου έργου τις 15.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων), για 14 μήνες.

- Μία θέση Κοινωνικού Επιστήμονα ή Οικονομολόγου με ειδίκευση στην κατάρτιση προϋπολογισμών με την οπτική του φύλου, με προϋπολογισμό αμοιβής ανατιθέμενου έργου τις 15.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων), για 14 μήνες.

- Μία θέση Κοινωνικού Επιστήμονα με ειδίκευση στις ποιοτικές μεθόδους, με προϋπολογισμό αμοιβής ανατιθέμενου έργου τις 10.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων), για 14 μήνες.

- Μία θέση Οικονομολόγου, με προϋπολογισμό αμοιβής ανατιθέμενου έργου τις 5.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των νόμιμων κρατήσεων), για 20 μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν την αίτησή τους στη διεύθυνση: Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, Κρατίνου 9 και Αθηνάς, 10552 - Αθήνα, μέχρι και την 30ή Νοεμβρίου 2013. Πληροφορίες: Μαργαρίτα Παλληκάρη, τηλέφωνο 210 7491735 και e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey